speltips_skribent

Speltips Arsenal – Fulham 18/4: Odds från Premier League

Speltips, odds och allt inför söndagens möte mellan Arsenal och Fulham den 18 april. Matchstart: 14:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS NO ACCOUNT BET!

Twitter Facebook

Sju poäng skiljer Arsenal från sjätteplatsen inför omgång 32 och även fastän det högst troligt inte blir spel i Europa nästa säsong så finns det fortfarande, i teorin en möjlighet, och så länge den finns så utgår vi från att Arsenal ger sitt allt i varje match framöver.

Och trenden är positiv i Arsenal-lägret inför söndagens möte, det måste vi trots allt konstatera efter segern över Sheffield United (0-3) och Slavia Prag (0-4). Möjligtvis en tillfällig trend, vi kommer inte från att Arsenal varit upp och ner under säsongen 20/21, men det ska samtidigt nämnas att Arsenal sett riktigt bra ut i dessa två matcher. Otroligt fina till och med.

Därför finns det alla anledningar att tro att Arsenal kan plocka en tredje raka seger på söndag, motståndet är trots allt väldigt generöst i och med att Fulham står på andra sidan. Och detta Fulham har alltså inte alls fått det att fungera under dem senaste veckorna, de var som bekant inne i en bra period för ett par veckor sedan, men det är alltså ett helt annat Fulham vi fått bevittna i dem senaste omgångarna. 

Fyra raka förluster

Formen är alltså allt annat än bra i Fulham-lägret, de entrar söndagens möte med fyra raka förluster, och som om det inte vore nog har man även släppt in hela nio mål samtidigt som man alltså bara gjort två framåt. Wolves, Aston Villa, Leeds och Manchester City är lagen man ställts mot, inte alls tuffaste möjliga spelschema vilket givetvis väcker frågetecken.

I princip allt talar nu för att Fulham kommer att spela i Championship nästa säsong, just eftersom att man har hela sju poäng upp till säker mark i tabellen och formen är svag. Därför bör Arsenal ha en väldigt god chans här på söndag, drömläge till att fortsätta vinna fotbollsmatcher och avsluta säsongen 20/21 starkt. Det tror vi dem gör.

Vårt speltips blir därför också den raka ettan här, den betalar godkända 1.74 gånger degen hos spelbolaget No Account Bet och är helt klart värd en slant. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS NO ACCOUNT BET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.74
Bolag: No Account Bet (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: