speltips_skribent

Speltips Arsenal – Everton 23/4: Fredagsunderhållning från PL

Speltips, odds och allt inför fredagens möte mellan Arsenal och Everton den 23 april. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETFAIR!

Twitter Facebook

Stor match i Premier League under fredagen och även kvällens enda från Englands högstaliga. En viktig match, onekligen, Everton letar form och har fortfarande en Europa-plats inom räckhåll, men tiden börjar som bekant rinna ut och det gäller för Ancelottis mannar att studsa tillbaka på fredag, gör man inte detta så kan man ge upp drömmen om Europa nästa säsong.

För Arsenals del handlar det samtidigt om att ”rädda” säsongen, de infinner sig först på en niondeplats i tabellen och för en klubb av Arsenals storhet, är det givetvis allt annat än godkänt. Att man står på 13 segrar efter 32 spelade omgångar är en tydlig indikation på att Arteta inte lyckats, det är alldeles för dåligt och det är nu nästintill ett måste att vinna Europa League. Det kommer att bli tufft men chansen finns fortfarande, man är trots allt endast tre matcher från att lyckas med bedriften.

Arsenal lider dock av ett flertal skador och bättre blev det inte när Lacazette lämnade banan senast, det innebär att Luiz, Tierney och Lacazette är borta. Auba och Ödegaard har som bekant även de varit utanför truppen, men enligt brittisk media har de återhämtat sig och kan få minuter på fredag. Det är en viktig nyhet för Arteta, onekligen.

För Evertons del missar Doucoure, Gbamin, Delph, Mina och Bernard matchen, samtidigt som Gomes och Calvert-Lewin är två osäkra kort, högst troligt finns dem dock med här men det är oklart ifall de startar matchen. Så även för Everton är skadeläget allt annat än optimalt, men trots detta räknar vi med att båda lagen går för samtliga tre pinnar på fredag, ett kryss hjälper varken Arsenal eller Everton i det här läget.

Odds från målmarknaden

Sett till historien är Everton ett drömmotstånd för Arsenal här på Emirates Stadium, Arsenal har besegrat Everton vid sju raka tillfällen på hemmaplan men det är samtidigt på sin plats att lyfta att det som sagt är ett annat Arsenal vi har framför oss idag, uppenbarligen är det ett sämre Arsenal – dessutom med skador på nyckelspelare.

Dem dystra siffrorna är därför inget Everton har i tankarna inför fredagens möte, det är vi helt övertygade om utan de ser sina stora chans här och är väl medvetna om att de är kapabla till att fälla Artetas lagbygge – det är i princip alla lag i Premier League kapabla att göra, bortsett från Sheffield möjligtvis.

Med den inställningen från Evertons sida, räknar vi med att de hamnar i målprotokollet på fredag. Arsenal har släppt in minst ett mål, i 10 av sina 11 senaste ligamatcher och det talar onekligen för en Everton-balja, även det faktum att man, i snitt släpper in mer än ett mål per spelad match här på Emirates Stadium.

Arsenal har dock samtidigt fin kvalité i offensiven, med lirare som Saka, Smith-Rowe, Pepe och Auba på banan är man alltid ett hot, och målproduktionen har också sett riktigt bra ut under dem senaste veckorna (nio mål på dem fyra senaste matcherna). Därför räknar vi även med att Arsenal gör mål på fredag.

Vi klickar därför in BLGM – Ja, till godkända 1.78 gånger degen hos Betfair. 1-1?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETFAIR – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.78
Bolag: Betfair (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: