speltips_skribent

Speltips Arsenal – Crystal Palace 14/1: Rekar från Premier League

Speltips och odds inför torsdagens möte mellan Arsenal och Crystal Palace den 14 januari. Matchstart: 21:00.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Torsdagen bjuder till i form av ett möte från Premier League, London är spelorten och Arsenal samt Crystal Palace är lagen som alltså gör upp om tre viktiga pinnar i jakten på bättre positioner i tabellen.

Arsenal har som bekant hittat formen igen efter en katastrofal höst och kliver nu in i torsdagen möte med tre raka segrar i Premier League, samt med en vinst över Newcastle i FA Cupen. Alltså är självförtroendet tillbaka i Arsenal-lägret och det självförtroendet bör även öppna upp för ytterligare en trea här.

Vi har trots allt få se Arsenal ta stora kliv under dem senaste veckorna, man har exempelvis hållit nollan intakt i tre raka matcher, vilket givetvis alltid är viktigt. Sen har Emile Smith Rowe, den egna talangen varit en väldigt trevlig nyhet. Dessutom är Thomas Partey helt återställd, och faktum är att Arsenal nu gjort 10 mål på dem 4 senaste matcherna. Ett par detaljer som får oss att tro på att Arsenals segersvit fortsätter på torsdag.

Bara 6 poäng upp till Europa

Ser Arsenal till att besegra Crystal Palace på torsdag så infinner man sig helt plötsligt bara tre poäng ifrån en Europa-plats. Det är minst sagt otroligt, i och med var Arsenal stod för ett par veckor sedan. Men nu finns alltså chansen att minska gapet upp till resterande lag här framöver, för efter Crystal Palace väntar möte mot Newcastle, och det är därför fullt rimligt för Arsenal att satsa på sex poäng i dem två nästkommande omgångarna. Vi tror även det är en ordentlig morot för hela laget, man är inne i en bra period och behöver rida på den vågen.

Och positivt är även det faktum att Arsenal faktiskt bara lider av en enstaka skada i dagsläget, Martinelli. Resterande spelare är tillgängliga för spel på torsdag.

Crystal Palace är alltid ett lite småklurigt motstånd, speciellt med Zaha längst upp i banan, men vi räknar alltså med att Arsenal gör jobbet här ändå. De är bättre just nu och Palace har trots allt förlorat tre av sina fem senaste matcher på bortaplan. Det här ska Arsenal bara lösa.

Och vi tror alltså även att Arsenal löser det hela med två baljor, offensiven mår som sagt bra och defensiven detsamma, Arsenal (-1 asian handicap) testas därför till nästan dubbla degen hos spelbolaget Betsson. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.97
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: