speltips_skribent

Speltips AC Milan – Inter 21/2: Milanoderby och seriefinal!

Det hetaste Milanoderbyt på ett decennium är vad vi har framför oss. Tack för underhållningen!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Det är absolut ingen överdrift att påstå att Serie A är den ligan i Europa som är mest intressant just nu, överlägset till och med, åtminstone i vår värld och det hela blir bara mer och mer intressant för varje omgång som liras. 

Och just det här Milanoderbyt, som alltså går av stapeln vid 15:00 dessutom, är någonstans en ordentlig bekräftelse på att Serie A just nu är det gamla Serie A, alltså att vi har ett Milanoderby och en seriefinal i en och samma match. Och det här har man onekligen längtat efter, tabelltvåan Milan vs tabellettan Inter! Nästintill surrealistiskt att krita ner.

Till matchen! Inter kliver som väntat in som favoriter under söndagen, man har varit den givna guldkandidaten under i princip hela säsongen och har dessutom växlat upp ordentligt här på slutet. Därför är det alltså ingen överraskning att man anses ligga närmre en seger så här på förhand. Skadeläget ser dessutom väldigt positivt, det hade i princip inte kunnat se bättre eftersom att man bara har en spelare borta, Sensi. Resterande lirare är alltså tillgängliga för spel och det är ett stort plus givetvis, i och med att vi trots allt närmar oss slutet på den här säsongen. Fortsatt mycket kvar, självklart men att ha truppen intakt så här under våren är en enorm fördel, så är det.

Zlatan är tillbaka

Bara Zlatan Ibrahimovic själv, bidrar egentligen otroligt mycket till att det här mötet känns så hett, givetvis, Zlatan har representerar båda klubbarna och är dessutom Milans absolut bästa spelare, och självklart ska de allra största matcherna även innehålla dem största spelarna.

Och som bekant vilades Zlatan i veckan när Milan lirade oavgjort mot Röda Stjärnan, han entrar därför söndagens möte utvilad, viktigt för AC Milan. Senast dessa lagen gjorde upp i ligaspelet så var det trots allt Zlatan just som avgjorde mötet med två mål. Han satte även dit en balja när Milan här senast föll mot Inter i Coppa Italia. Så självklart en avgörande pjäs för detta Milan – men räcker det verkligen till för att fälla ett formstarkt Inter? Vi tror inte det.

Vi tycker det hela fortsatt är väldigt tydligt, dvs att Inter är det bättre laget av dessa två. Inter är helt enkelt det bästa laget i Italien just nu och det märks, de är oerhört bra i alla aspekter av spelet och har besegrat lag som Lazio, Fiorentina, Benevento och till och med Juve tryggt här under dem senaste veckorna.

Vi kommer därför att klicka in Inter som vinnare i det här derbyt, och gör detta till fina 1.99 gånger degen hos spelbolaget CampoBet. 2-1 igen?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: