sociala medier twitter

Lördagskupongen 27/3: En trippel till 4.77 gånger insatsen

Ny skräddarsydd kupong från oss här på Tipsmedoss.com, en trippel med tre spel från VM-kvalet – hos Unibet.

Twitter Facebook

Fokus på Kroatien – Cypern, Tjeckien – Belgien samt Irland – Luxemburg när vi formar lördagens bästa trippel hos Unibet. Lycka till!

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET!

Spel nummer 1: Kroatien – Cypern, 1 (-2 asian): 

Upp till bevis är det som gäller för Kroatien här efter förlusten i öppningsmatchen mot Slovenien. Att påstå annat än att Kroatien är illa ute redan nu är fel, vi anser ett landslag som Ryssland ha goda möjligheter att sluta först i den här gruppen nu och därför gäller det för Kroatien att steppa upp. De har inte alls fått till det sedan bragden i VM och MÅSTE vakna till liv framöver.

Och att vakna till liv bör vara ganska så enkelt när ett motstånd av Cyperns kaliber tittar förbi. All respekt för Cypern, och dessutom starkt jobbat att plocka poäng mot Slovakien men de ska inte ha någonting att säga till om i den här gruppen och absolut inte här i Kroatien. För tittar vi närmre på hur dem presterat under dem senaste månaderna så finner vi bland annat en 2-0-förlust mot Luxemburg (oktober 2020) och en 4-0-förlust mot Montenegro (november 2020). Dessa resultat säger allt.

Spel nummer ett blir därför Kroatien (-2 asian handicap). Kroaterna behöver reagera och gör det här på lördag. 3-0!

Spel nummer 2: Tjeckien – Belgien, rak tvåa:

Tjeckien ser onekligen ut att ha något trevligt på gång med sitt landslag, det finns ett flertal spännande lirare i den här truppen, Coufal, Soucek och Vydra för att nämna några och Tjeckien fick dessutom bästa tänkbara start när de krossade Estland med 6-2 på bortaplan. En bra start, men även en förväntad seger, allt annat än tre poäng i den matchen vore ett stort misslyckande trots allt.

Och därför är det bara att konstatera att det riktiga testet för Tjeckien kommer här, i den andra omgången när världsettan Belgien tittar förbi. Det kommer att bli tufft det här, så tufft att vi förväntar oss att Tjeckien faktiskt förlorar. För det är onekligen svårt att blunda för Belgiens kvalité, ett av världens bästa landslag med spelare som Lukaku, Mertens, Kevin de Bruyne, Hazard, Tielemans, Alderweireld och Courtois. Och man inledde precis som Tjeckien VM-kvalet med en seger, Belgien hamnade i ett tidigt underläge mot Wales men spände sedan musklerna ordentligt och satte dit tre bollar. 3-1 slutade matchen.

Vi kommer därför att klicka in Belgien som vinnare här, det är en tuff uppgift men vi alla är väl medvetna om hur Belgien brukar prestera i dem här kvalen – de har vunnit 23 av sina 24 senaste kvalmatcher.

Spel nummer 3: Irland – Luxemburg, rak etta: 

Irland gick upp i en tidig ledning i premiären mot Serbien på bortaplan, men räckte – som väntat – inte till hela vägen borta i Belgrad, utan förlorade till slut med 3-2 efter en sen reducering i den 86:e matchminuten. En okej öppningsmatch trots allt, vi kan inte ha högre krav på det irländska landslaget än så, Serbien har en riktigt fin trupp och Irland kommer därför att få det jobbigt i jakten på en plats till VM i Qatar. Så är det bara.

Men Irland ska trots detta ha väldigt goda chanser att besegra Luxemburg på lördag. Svårighetsgraden sänks åtminstone tre snäpp när det här gänget tittar förbi här i Dublin, Luxemburg är som bekant inget San Marino eller Gibraltar men faktum är att de bara vunnit sammanlagt tre matcher sett till dem tre senaste kvalen. Mot Nordmakedonien i maj 2015, mot Belarus i augusti 2017 och mot Litauen i mars 2019. Det säger väl ändå allt?

Vi klickar in Irland som vinnare här i Dublin, och tillsammans betalar alltså dessa tre spel grymma 4.77 gånger insatsen hos spelbolaget Unibet. Lycka till!

 RYGGA VÅR TRIPPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Kroatien (-2 asian), Belgien rak tvåa & Irland rak etta
Odds: 4.77
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: