europatipset tips

Europatipset 8/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset fredag vecka 40. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 40 med fotboll från VM-kvalet, Segunda Division (Spaniens andraliga) och League Two i England. En härlig mix så här under landslagsuppehållet och vi klickar i vanlig ordning in ett 768 raders system med 8 halv- och 1 helgardering. Analys och spelförslag här nedanför. Stort lycka till!

spelförslag europatipset vecka 40

 TILL EUROPATIPSET!

1. Turkiet – Norge, X2

Turkiet är en evig fascination när det kommer till landslagsfotbollen och deras prestationer, ett otroligt ojämnt lag som just nu inte alls får till det. Storförlust mot Nederländerna senast (6-1) och bara ett kryss mot Montenegro på hemmaplan, det är två av tre resultat i september månad. Vi litar mer på ett organiserat Norge. X2!

2. Island – Armenien, 1X

Armenien har säkrat 11 poäng i det här VM-kvalet men samtliga vinster noterades man för i dem tre första omgångarna, sedan dess har det sett annorlunda ut, man fick exempelvis bara med sig ett kryss mot Liechtenstein på hemmaplan senast, innan dess storförlust mot Tyskland (6-0). Island plockar minst ett poäng här på hemmaplan. 1X!

3. Ryssland – Slovakien, 1X

Ryssland toppar grupp H tillsammans med Kroatien, fyra poäng före närmsta motstånd och det tycker vi är en rättvis bild av hur bra lagen faktiskt är i den här gruppen. Hemmaplansfördelen till Ryssland dessutom, det får oss att välja deras sida men vi plockar i alla fall med krysset – Ryssland är ingen garanti!

4. Tjeckien – Wales, 1 2

Värdet på Wales är oerhört spännande i match nummer 4 och därför är gaffeln ett härligt drag här (tvåan ser ut att landa in på runt 10%), Tjeckien är bättre, det skriver vi under på men det vore samtidigt inte skrällarnas skräll om Wales faktiskt vann den här matchen. 

5. Estland – Belarus, X2

Tät tillställning så här på förhand, mellan två av Europas allra sämsta landslag, och på så vis även en väldigt oviss historia. Vi väljer dock Belarus här som besegrade Estland på hemmaplan med 4-2 i mars månad, de är snäppet vassare i vår värld. X2 ska räcka!

6. Cypern – Kroatien, 2

Kroatien la in ytterligare en växel när de senast besegrade Slovenien med 3-0 på hemmaplan, innan dess vinst över Slovakien med 1-0 på bortaplan, och därför tror vi även de ser till att besegra Cypern på fredag, ett Cypern som förlorat fem raka matcher. Kan dock bli jämnt – Kroatien har haft sina upp och ner-perioder under det senaste året.

7. Malta – Slovenien, 2

Malta har bevisat att de är bättre än länder som San Marino, Gibraltar och Liechtenstein men steget upp till Slovenien tycker vi fortfarande är tydligt och stort. Malta kommer dock inte att göra bort sig här utan kommer att bjuda upp till kamp, men i slutändan så ska Slovenien, med lirare som Iličić och Oblak bara vinna den här matchen. Spik!

8. Valladolid – Malaga, 1X

Hemmaplansfördelen väger alltid tungt i Segundan och då håller vi dessutom Valladolid som det bättre laget, därför är 1X den bästa tänkbara lösningen i match nummer 8. Känns bra på förhand.

9. Tranmere – Colchester, 1X

Härliga League Two letar sig in på Europatipset kupongen och som alltid, är det givetvis klurigt med dessa typ av fighter. Tranmere är ett av League Two:s starkaste lag på hemmaplan, samtidigt som Colchester är obesegrade på bortaplan, det skiljer heller inte mycket poäng lagen åt i tabellen. Slutsats? 1X – på grund av hemmaplansfördelen.

10. Sverige – Kosovo, 1

Inget snack om saken här på Friends Arena, det här är en match Sverige bara ska vinna och det tror vi de alltså gör någorlunda komfortabelt till slut- trots skador och ett par frågetecken i truppen. Given spik!

11. Georgien – Grekland, 1X2

Vi tar inga risker här utan väljer att klicka in samtliga tecken då Georgien uppenbarligen har något, de har orsakat problem för både Sverige och Spanien och ska därför kunna få omkull Grekland här på hemmaplan. Grekland är dock snäppet vassare i vår värld, därför; 1X2!

12. Finland – Ukraina, X2

Ukraina står på fem oavgjorda resultat efter fem spelade matcher här i VM-kvalet och därför är det hög tid att vinna en fotbollsmatch, de är det bättre laget här och bör kunna besegra ett Finland som är lite på väg ner igen efter en fin period. X2!

13. Skottland – Israel, 1

Tät kamp så här på förhand men vi håller trots allt Skottland snäppet högre i dagsläget, speciellt eftersom att de jagar sin tredje raka seger i VM-kvalet och dessutom lirar på hemmaplan. Därför är ettan även ett härligt drag här till runt 50%. Vi testar!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming