europatipset tips

Europatipset 20/10: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset onsdag vecka 42. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 42 med en jackpot på ca 5 miljoner kronor! Champions League är tillbaka på kupongen och mer exakt handlar det alltså om sex fighter, där bland annat Malmö FF gästar Chelsea på Stamford Bridge. Är det kupongens mest givna spik? Svar ja dessvärre, kniven mot strupen för Solskjaer dessutom där vi höjer ett varningsfinger för Atalanta som mycket väl kan besegra United på Old Trafford. Mycket fint med den här veckan alltså, och med det sagt så sparkar vi igång analysen och bjuder i vanlig ordning på ett spelförslag. Lycka till!

spelförslag europatipset vecka 42

 TILL EUROPATIPSET!

1. Chelsea – Malmö FF, 1

Kupongens mest givna spik dessvärre och ännu mer så eftersom att Chelsea föll mot Juventus med 1-0 i Turin. Chelsea vill vinna den här matchen till varje pris och därför blir det även en komfortabel hemmaseger. 3-0?

2. Manchester United – Atalanta, 1X2

Manchester United är bevisligen allt annat än en garanti och därför måste samtliga tecken med här, Atalanta kan mycket väl vinna den här matchen och det vore faktiskt ingen skräll om United till och med åkte ut ur gruppspelet – direkt svaga under de senaste veckorna.

3. Benfica – Bayern München, 2

Bayern München spelade seriefinal i söndags och ledde den matchen med 5-0 efter 37 spelade minuter, en otrolig insats och därför bör Benfica inte räcka till här, trots spel på hemmaplan. Bayern är inget FC Barcelona. Spik!

4. Zenit – Juventus, X2

Attityden och vinnarmentaliteten är tillbaka i Juve-lägret igen efter en otroligt svag start på säsongen och just ur den aspekten är Juve tillbaka, spelet ser dock inte 100-procentigt ut och där har Allegri saker och ting att förbättra. Fem raka uddamålsseger får oss att plocka med krysset när en tuff fight väntar i Ryssland. X2! 

5. Lille – Sevilla, X2

Vi håller Sevilla betydligt högre än Lille, både på ett kvalitativt plan men även ur ett erfarenhetsperspektiv, de vet vad som krävs för att ta sig vidare från ett gruppspel i Champions League och de är redo, minst sagt. X2 räcker gott!

6. Young Boys – Villarreal, 1X

Villarreals oförmåga att vinna fotbollsmatcher får oss att utnyttja det fina värdet på Young Boys, även hemmaplansfördelen spelar en stor roll givetvis, och utöver det också det faktum att Young Boys faktiskt presterat bra i Champions League så här långt. 1X!

7. Huddersfield – Birmingham, 1

Birmingham har bara noterats för ett ynka poäng på de sex senaste omgångarna i Championship och addera därtill att de blivit nollade i fem(!) raka matcher. Ett otroligt svagt facit som bör resultera i en komfortabel hemmaseger här, Huddersfield är bra just nu och har dessutom en kvalplats i sina egna händer. Spik!

8. Hull – Peterborough, 1X

Peterborough har det inte lätt just nu då de agerar nästjumbo i Championship med seriens svagaste målskillnad, de har bara plockat ett poäng på de fyra senaste omgånganra och släppt in åtta mål, därför tror vi på poäng för Hulls del på onsdag. 1X ska räcka gott.

9. Fulham – Cardiff, 1

Att Fulham är streckade till runt 80% gör givetvis de andra tecknen intressanta men det är samtidigt supersvårt att argumentera för Cardiff-poäng just nu, de är helt under isen och har förlorat sex raka matcher inför onsdagen. Addera därtill att de blivit nollade i fem av de sex matcherna. Fulham vinner tryggt! Spik.

10. Middlesbrough – Barnsley, 1X

Barnsley är ett av seriens formsvagaste lag och är faktiskt det svagaste om vi enbart ser till de fyra senaste omgångarna, noll poäng och dessutom nollade i tre av de fyra senaste omgångarna. Middlesbrough är på en annan nivå, 1X räcker gott.

11. Preston – Coventry, X2

Supertät fight så här på förhand men i slutändan håller vi ändå Coventry som det bättre laget, de förlorar väldigt sällan matcher och är med där uppe i tabellen. Har även en pålitligt målskytt i Gyökeres, svensken har gjort 9 mål på 12 matcher och leder sitt lag till nya poäng på onsdag. X2!

12. Reading – Blackpool, 1 2

Två formstarka lag som vunnit en del under de senaste veckorna och därför tycker vi gaffeln är superintressant här då Reading streckas till runt 65%. Bara 14% är inne på gästerna och det är trevliga förutsättningar, minst sagt. Vi testar!

13. Swansea – West Bromwich, X2

Swansea har varit en stor besvikelse så här långt in på 21/22 och står alltså bara på 3 vinster, av 12 möjliga. Annorlunda ser det ut för topplaget West Bromwich som uppenbarligen har planer på att lira PL-fotboll nästa säsong. Tabelltvåa just nu! X2 räcker gott.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming