europatipset tips

Europatipset 2/9: Spelförslag, analys och tips till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset torsdag vecka 35. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till alla 13 matcher.

✅ BONUSGUIDE: Vi listar marknadens bästa oddsbonusar – hämta din odds bonus här!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 35 med fotboll från Europa och Sydamerika, det är VM-kval för hela slanten den här torsdagen där Sverige – Spanien är först ut på kupongen – kan Sverige få omkull spanjorerna på Friends Arena eller spänner Spanien musklerna? Vi tror dessvärre på det sistnämnda men krysset är absolut nära. Utöver det finner vi flera trevliga tillställningar och det är väl bara att sparka igång analysen – spelförslag och tips till alla 13 matcher. Stort lycka till!

europatipset spelförslag

 TILL EUROPATIPSET!

1. Sverige – Spanien, X2

Vi fick se prov på Spaniens kvalité i sommarens EM och det är bara att konstatera att de åtminstone är ett steg större än Sverige, stort spelövertag mot just Sverige i gruppspelet (0-0) men det var främst senare in i tävlingen när de bestämde sig för att växla upp vi fick se det ”riktiga” Spanien – går att argumentera för att de dessutom var bättre än Italien i semifinalen. X2 känns därför tryggt, trots spel på Friends Arena.

2. Ungern – England 2

Ungern plockade två poäng i dödens grupp i sommar då de kryssade mot både Frankrike och Tyskland, men en hemmaplansfördel i ett mästerskap är någonting annat än i ett VM-kval, landet sluts inte upp på samma vis. Därför känner vi oss trygga i att spika England i match nummer 2 – tydlig skillnad.

3. Island – Rumänien, 1X

Rumänien har inte alls fått till det under dem senaste åren och det är bara att konstatera att fotbollen i landet mått bättre, fyra raka förluster är dessutom ett faktum inför torsdagens möte mot Island – 1X.

4. Litauen – Nordirland, X2

Litauen har inlett VM-kvalet precis som väntat, med två raka förluster och för att ens hitta en seger får man gå tillbaka ganska långt i kalendern, klasskillnad här när Nordirland tittar förbi. Krysset är dock spännande till 31% – vi testar!

5. Nordmakedonien – Armenien, 1X

Tätare tillställning än vad svenska folket vill få det till, Armenien är inte alls dåliga och har besegrat landslag som Island och Rumänien under dem senaste månaderna, dessutom har man ett kryss mot Kroatien, vilket får oss att åtminstone plocka med krysset i match nummer 5.

6. Polen – Albanien, 1

Polen var en stor besvikelse i EM men de brukar som bekant prestera i dessa kvalen, dessutom har man världens bästa anfallare i laget och därför bör man besegra Albanien här på hemmaplan. Spik!

7. Tjeckien – Belarus, 1

Belarus är ett av Europas svagaste landslag och därför sparar vi på våra tecken och spikar Tjeckien i det här mötet, klasskillnad på samtliga plan. 

8. Andorra – San Marino, 1X

San Marino är som bekant det svagaste landslaget i Europa och senast lagen ställdes mot varandra vann Andorra med stabila 2-0 på bortaplan. Därför lär man ro hem det hela här på hemmaplan också, vi tar dock med krysset – härligt drag till 21%.

9. Bolivia – Colombia, X2

Colombia är svårslagna och det fick vi även bekräftat i Copa America när de undvek förlust mot både Uruguay och Argentina, de besegrade dessutom Peru med 3-2 och det får oss att klicka in X2 i match nummer 9 – Bolivia är det sämre laget.

10. Ecuador – Paraguay, 1X2

Vidöppen tillställning så här på förhand, två gäng som inte alls känns pålitliga och Ecuador har inte vunnit en match på länge. Samtliga tecken plockas med.

11. Venezuela – Argentina, 2

Tydlig skillnad där Venezuela tillhör kategorin ett av dem svagaste landslagen i Sydamerika, samtidigt som Argentina vann Copa America i sommar. Spik, trots spel på bortaplan.

12. Peru – Uruguay, X2

Uruguay gjorde det bra i sommar och fick lämna Copa America först efter ett straffdrama mot Colombia, bör lösa minst ett kryss mot Peru här på bortaplan. X2 känns åtminstone bra så här på förhand.

13. Chile – Brasilien, X2

Brasilien är, trots Argentinas seger i Copa America, det bästa landslaget i Sydamerika och är också överlägsna i det här VM-kvalet med full pott efter sex spelade omgångar. Chile har samtidigt bara en vinst på lika många försök, X2 ska räcka gott.

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 20:44
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming