europatipset tips

Europatipset 11/4: Spelförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Spelförslag till Europatipset söndag, vecka 14. Stor analys av hela kupongen, systemförslag och tips till varje match.

För dagens bästa speltips och rekar – gå till startsidan!

Twitter Facebook

Europatipset tips vecka 14, med fotboll från Allsvenskan! Äntligen drar det hela igång i Sverige igen och som vi har längtat, en superspännande säsong så här på förhand och givetvis kryddar det även till Europatipset-kupongen. Självklart! Utöver Allsvensk fotboll, bjuds vi på fotboll från England, Italien och Spanien, det är en minst sagt underbar söndag vi har framför oss – och med det sagt så sparkar vi igång analysen! Lycka till.

europatipset speltips

 TILL EUROPATIPSET!

1. Tottenham – Manchester United, 1X

Måstematch för Mourinhos Tottenham och bara tre poäng som räknas ifall man har planer på att spela i Champions League nästa säsong. Tre poäng skiljer dem just nu från den åtråvärda fjärdeplatsen, men det är riktigt tight där i princip fem lag är med och slåss om top 4-placeringen. United har samtidigt nio poäng ner till femteplatsen och slåss dessutom på två fronter – vi testar 1X!

2. Sheffield U – Arsenal, X2

Arsenal går som bekant inte att lita på till 100 procent och då har de dessutom lirat fotboll mitt i veckan, det får oss att plocka med krysset här och värdet är fantastiskt – Arsenal är streckade till 76%! X2.

3. West Ham – Leicester, 1 2

Vidöppen tillställning i vår värld, vi kan varken bortse från en West Ham- eller Leicester-seger och därför tycker vi gaffeln blir det bästa alternativet här – en fight båda lagen mycket väl kan vinna!

4. Fiorentina – Atalanta, X2

Atalanta har numer en fjärdeplats i sina egna händer men går givetvis för andraplatsen i tabellen, Inter lär man inte hinna ikapp men visst bör man kunna ta sig förbi både Milan och Juve? Det tror åtminstone vi, och ett Fiorentina är man helt klart bättre än – det här har varit en tuff säsong för Fiorentina.

5. Roma – Bologna, 1

Möjligtvis ingen självklar hemmaseger det här men Roma har som bekant gått starkt mot dem mindre lagen och därför tror vi även man ser till att studsa tillbaka här på söndag. Måstematch, ifall man har planer på att spela ute i Europa nästa säsong. Spik!

6. Sampdoria – Napoli, X2

Napoli gick urstarkt inför mötet mot Juve men väl framme vid den toppmatchen, föll man som bekant med 2-1 och därför måste bara krysset med i match nummer 6. Det har funnits frågetecken, trots att man gått starkt, defensiven har inte alls varit 100 och Sampdoria ska därför heller inte räknas bort helt. X2!

7. Hellas Verona – Lazio, 1X

Vi går emot favoriten Lazio och gör detta eftersom att Hellas alltid är småkluriga att ställas mot här i Verona, de har bara förlorat fem matcher på hemmaplan den här säsongen och därför tror vi Lazio får det tufft – de har inte alls varit lika stabila, trots en bättre form här på slutet. 1X testas!

8. Real Betis – Atletico Madrid, 1 2

Atletico Madrid är uppenbarligen ingen garanti längre, snarare tvärtom, och därför måste det fina värdet på Betis utnyttjas. Bara 11% har klivit in på hemmalaget än så länge, och då har Atletico trots allt bara vunnit 3 av sina 10 senaste matcher, sett till alla tävlingar. Drömläge för Betis! Gaffeln väljer vi!

9. Valencia – Real Sociedad, 1

En liten chansning givetvis, men känslan säger att Valencia, som gått väldigt starkt här på Mestalla, bör ha en god chans att vinna på söndag. För faktum är att Valencia jagar sin femte raka seger här på hemmaplan, man har samtidigt förlorat fyra raka bortamatcher, vilket talar sitt tydliga språk – man trivs bättre på Mestalla. Då har man dessutom besegrat lag som Granada, Villarreal, Celta Vigo och Elche. Okej motstånd! Vi testar!

10. Valladolid – Granada, 1X

Granada ser väldigt trötta ut just nu och slåss som bekant på två fronter, i La Liga och Europa League. Det tror vi resulterar i ett nytt poängtapp för Granada här i den inhemska serien, senast stod man trots allt för en urusel insats när man föll mot Villarreal på hemmaplan, med 3-0. Innan dess? Två raka förluster. Valladolid bör ha en god chans! 1X räcker.

11. Elfsborg – Djurgården, 1X2

Given helgardering när Elfsborg och Djurgården drabbar samman här i Borås, det går som bekant inte att räkna bort Elfsborg när de väl lirar här hemma, det fick vi bekräftat i fjol och därför måste samtliga tecken med här. Djurgården kan givetvis också vinna den här matchen – är det bättre laget. 1X2!

12. Halmstad – Häcken, 2

Vi tror starkt på Häcken i år och räknar med att de plockar en topplacering i Allsvenskan 2021. Därför spikar vi även dem i match nummer 12, när man ställs mot nykomlingen Halmstad. Inget uselt Halmstad, men de är klart sämre än Häcken och därför testar vi tvåan!

13. Norrköping – Sirius, 1

Ungefär samma argument som i match nummer 12, och då agerar dessutom Norrköping hemmalag. Vi har därför väldigt svårt att se att de ska misslyckas här på Platinumcars Arena, trots att det är premiär. De är helt enkelt bättre och bör vinna. Vi spikar hemmalaget!

 TILL SVENSKA SPEL!

Sätt in 100 kr, spela för 200!

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Regler & Villkor gäller.

Europatipset tips:

Speltips: 768 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 14:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming