speltips_skribent

Stryktipset 8/8: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 32. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag. Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 32 – med en jackpot på ca 10 miljoner kronor! En otrolig lördag är vad vi har framför oss och givetvis ställer vi in siktet på 13 rätt när Stryktipset bjuder på en jackpot till ett värde av 10 millar! Champions League är dessutom tillbaka och som vi har längtat efter det, det finns ingen anledning till att dra ut på tiden utan vi sparkar igång analysen – och bjuder på ett 512 raders system med 9 halvgarderingar! Stort lycka till.

stryktipset tips vecka 32

 TILL STRYKTIPSET!

1. Bayern Munchen – Chelsea, 1X

Egentligen har vi väldigt svårt att se att Bayern ska kunna misslyckas med att vinna den här matchen men med dem avslutade säsongerna och dessa speciella omständigheterna i beräkningarna, så kan väl ändå Chelsea få med sig ett kryss – fint värde!

2. Barcelona – Napoli, 1 2

Barcelona har inte gått att känna igen under säsongen 19/20 och har nu dessutom haft en längre paus än Napoli, därför höjer vi ett varningsfinger för Gattusos mannar, som trots allt har en väldigt spännande höjd. Gaffeln testas!

3. Hamilton – Ross County, 1X

Det skiljde bara två poäng lagen åt i tabellen, när fjolårets säsong avslutades i Skottland, i premiären vann Ross County mot Motherwell och Hamilton föll mot Celtic. Med det sagt, ett superjämnt möte här på lördag, vi går därför på hemmaplansfördelen och klickar in 1X.

4. Livingston – Hibernian, X2

Livingston och Hibernian plockade i princip lika många poäng under fjolårets säsong och därför är det givetvis svårt att urskilja lagen när de nu ställs mot varandra så tidigt som i den andra omgången. Hibernian gick dock segrande ur sin premiär, det gjorde inte Livingston och valet faller därför på X2 – förhoppningsvis kan man fortsätta rida på den vågen!

5. Motherwell – Dundee, 1

Motherwell är Skottlands tredje starkaste lag sett till tabellen från fjolårets säsong, bara Celtic och Rangers slutade före och därför tycker vi man bör ha en god chans att besegra nykomlingen Dundee. SPIK.

6. Dalkurd – Norrby, 1X

Dalkurd har ändå gått bra här på slutet och kliver in i lördagens möte med en seger över Umeå i bagaget, det betyder att man bara infinner sig två poäng från Norrby i tabellen, ett Norrby som sett en aning tafatt ut. Förlust mot Jönköping senast och kryss mot nästjumbon Eskilstuna i omgången innan. Vi testar 1X.

7. Halmstad – GAIS, 1

Halmstad är det bättre laget av dessa två och de ser onekligen ut att mena allvar i jakten på en plats i Allsvenskan nästa år – idag på en andraplats i tabellen. GAIS ska de därför bara besegra här, gästerna infinner sig trots allt på en kvalplats ner till division 1. SPIK!

8. Jönköping – Umeå, 1

Jönköping har noterats för 10 poäng på dem 4 senaste omgångarna i Superettan och placerar sig numer på en femteplats i tabellen, ett poäng ifrån kvalplatsen till Allsvenskan. Att de besegrar Umeå är därför vår fasta övertygelse, Umeå har väl fått en okej start på säsongen men är det klart sämre laget här.

9. Djurgården – Hammarby, 1X

Ett derby lever alltid sitt egna liv, men här har vi svårt att bortse från Djurgårdens fina siffror på slutet, i jämförelse med hur det sett ut för Hammarby så här långt. Djurgården kommer trots allt närmst från segrar över AIK och Häcken, och har alltså spänt musklerna ordentligt. Det har inte Hammarby. 1X!

10. Falkenberg – Malmö FF, 1 2

Falkenberg tenderar att kunna sätta käppar i hjulet för de flesta lag i den här serien, speciellt gör de bra lag sämre och Falkenberg är dessutom inne i en bra period just nu. Därför slänger vi alltså in ettan här. Kupongrensare! Heja Falkenberg! 

11. Mjällby – AIK, X2

AIK måste plocka poäng i den här matchen, och mot ett formsvagt Mjällby bör man kunna mäkta med bedriften. Vi har trots allt svårt att se att AIK ska placerar sig så pass långt ner i tabellen längre fram, de har ändå kvalité i den här truppen och är bättre än vad tabellen påvisar. X2 bör räcka!

12. Häcken – Kalmar, 1

Kalmar har inte alls fått mycket att stämma under årets säsong och agerar alltså tabelljumbo inför omgång 13. Med det sagt så tycker vi att Häcken bör kunna studsa tillbaka här, de är betydligt bättre och har trots allt haft en fin säsong så här långt. Klasskillnad, helt enkelt. SPIK! 

13. Örebro – Göteborg, X2

Örebro förlorade mot Falkenberg för cirka en vecka sedan och det är trots allt en förlust som skickar signaler om att man har problem. Det har inte varit en bra säsong för deras del så här långt och därför tror vi Göteborg åtminstone mäktar med en pinne här. Det finns kvalité hos detta gäng, de behöver bara komma igång. X2!

 TILL SVENSKA SPEL!

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 512 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming