speltips_skribent

Stryktipset 18/1: Stryktipsförslag, tips och analys till alla 13 matcher

Stryktipsförslag till Stryktipset vecka 3. Vi går genom alla 13 matcher på kupongen – match för match, och lämnar givetvis ett spelförslag.

BONUSGUIDE: Vi jämför Sveriges bästa oddsbonusar från över 20 olika spelbolag! Gå till Oddsbonusar.

Twitter Facebook

Stryktipset tips vecka 3 bjuder till i form av en jackpot på ca 13 miljoner kronor! Fantastiskt, minst sagt. Och härligt är det också att det ställs fram hela 7 matcher från Premier League den här veckan! Perfekta förutsättningar, och givetvis har vi siktet inställt på 13 rätt. Hela vårt spelförslag finner ni här nedanför! Stort lycka till!

 TA RYGG PÅ VÅRT SYSTEM!

1. Arsenal – Sheffield United, 1X

Arsenal har enbart vunnit en ligamatch under Arteta, och även fastän spelet sett betydligt bättre ut, så går det helt enkelt inte att blunda för det faktum. Bournemouth, Chelsea och senast Crystal Palace, två av de lagen är Sheffield United bättre än. Därför måste krysset med här, trots spel på Emirates Stadium.

2. Manchester City – Crystal Palace, 1

Hade varit trevligt att sitta inne på ett kryss här, ifall Crystal Palace exploderar och Zaha stänker dit två baljor på Etihad Stadium, men det kommer absolut inte att hända. Manchester City har onekligen växlat upp och kommer därför att besegra sitt motstånd relativt komfortabelt. Spiken är given!

3. Newcastle – Chelsea, 1 2

Vi testar att ha med ettan även fastän Newcastle varit riktigt svaga under de senaste veckorna, de tenderar trots allt att bättra på sig i dessa typ av matcher när storklubbarna kommer på besök. Faktum är att Newcastle besegrat Tottenham och Manchester United, samt även säkrat poäng mot Manchester City den här säsongen. Gaffel!

4. West Ham – Everton, X2

Everton studsade tillbaka direkt efter uddamålsförlusten på Etihad Stadium, Brighton besegrades med 1-0 på Goodison Park efter ett Richarlison-mål, och med det sagt så tror vi de fortsätter att gå starkt. Faktum är att formen är riktigt god i Everton-lägret, de har bara förlorat en av sina sju senaste matcher. Då har man ställts mot motstånd som Chelsea, Manchester United, Arsenal och Liverpool.

5. Southampton – Wolverhampton, 1X

Southampton är ordentligt på uppgång, samtidigt som det motsatta scenariot äger rum i bortalägret. Southampton har alltså skrapat ihop 13 poäng på de 5 senaste omgångarna i Premier League, och addera därtill en komfortabel seger över Huddersfield i FA Cupen. En bra period, och därför tror vi de även undviker ett nederlag mot Wolves.

6. Brighton – Aston Villa, 1

Brighton har förvisso bara noterats för en seger på de sju senaste omgångarna i Premier League, men faktum är att de inte på något vis gjort bort sig. Spelschemat har varit tufft, och man får inte glömma att de trots allt plockat poäng mot Chelsea. Annorlunda ser det ut i Aston Villa, de håller på att rasa ihop, och skickar i sin tur inga signaler om att något positivt är på G. Addera därtill deras usla bortafacit; 8 förluster på 11 matcher. Spikettan testas!

7. Norwich – Bournemouth, 1X2

Krävs ingen längre utläggning här, faktum är att det är kris i båda läger och vi anser därför detta vara den mest ovissa matchen på hela Stryktipset-kupongen. Omöjligt att välja sida!? 1X2.

8. Birmingham – Cardiff, 1X

Vi var i förra veckan inne på att Birminghams seger i FA Cupen skulle ge de ny energi inför mötet mot Luton, vilket det bevisligen också gjorde, eftersom att Birmingham studsade tillbaka efter att ha besegrat Luton med 2-1 på bortaplan. På lördag har Birmingham siktet inställt på en tredje raka seger, den tror vi man plockar – Cardiff har vunnit en av sina åtta senaste matcher. Vi säkrar dock upp med ett kryss.

9. Derby – Hull, 1X

Derby har varit lite av en besvikelse den här säsongen, det konstaterar vi även fastän vi väljer att klicka in 1X här. De infinner sig först på en 17:e plats i tabellen, men har åtminstone lyckats bra med att undvika nederlag under de senaste veckorna. Fem raka poängmatcher har det blivit, och här på hemmaplan har de dessutom bara förlorat 2 av 14 matcher. 1X!

10. Huddersfield – Brentford, 2

Brentford är inne i en minst sagt fin period just nu, tredjeplatsen är ett faktum och man har dessutom vunnit sex av sina åtta senaste matcher. Sex poäng skiljer de ifrån en direktplats till Premier League, ett avstånd som var betydligt större tidigare. Huddersfield mår samtidigt inte alls bra, de har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och infinner sig bara fyra poäng ifrån nedflyttningsstrecket. Spik på Brentford!

11. Millwall – Reading, 1X

Två väldigt formstarka lag som drabbar samman på The New Den, Millwall har dock varit bättre och infinner sig numer bara ett poäng ifrån kvalplatsen till Premier League. Med hjälp av hemmaplansfördelen tror vi därför de åtminstone plockar poäng här. De har dessutom plockat poäng i 11 av 13 hemmamatcher.

12. Preston – Charlton, 1

Preston North End är fortsatt seriens bästa lag när det kommer till siffrorna på hemmaplan, och därför är det svårt att blunda för ettan i det här mötet, speciellt eftersom att Charlton går så pass dåligt som de gör just nu. Preston studsar tillbaka! Spiketta.

13. Sheffield W – Blackburn, 1

Sheffield har noterats för två sjukt tunga segrar här på slutet, först mot Brighton på bortaplan i FA Cupen, men sen även i ligaspelet där man alltså besegrade den dåvarande ligaledaren Leeds med 2-0 på bortaplan. Därför finns det alla anledningar att tro att de besegrar ett väldigt formsvagt Blackburn – ett Blackburn som inte vunnit någon av sina sex senaste matcher!

Stryktipset drar, i vanlig ordning, igång 16:00. Stort lycka till!

 TILL SVENSKA SPEL!

100-procentig odds bonus, upp till 3000 kr

LeoVegas Sport dubblar din första insättning, upp till 6000 kr!
Skapa ditt konto här.

Spelförslag Stryktipset:

Speltips: 384 raders system
Omsättning: Ändras
Bolag: Svenska Spel
Spelstopp: 15:59
TV: TV-tablå
Stream: Live streaming