speltips_skribent

Speltips Wolves – Sevilla 11/8: Fantastisk kvartsfinal!

Speltips, odds och allt inför supermötet mellan Wolves och Sevilla hittar ni hos oss. Matchstart: 21:00.

Twitter Facebook

Det är en minst sagt trevlig batalj vi bjuds på i Duisburg, och mer exakt på MSV Arena. Wolves, som trots allt har en portugisisk touch över sitt lagbygge med Mendez med på ett hörn, ställs alltså mot ett spansk spelskickligt fotbollslag. Intressant, på alla sätt och vis.

Vi förväntar oss därför att se en fin fotboll när dessa lag drabbar samman på tisdagskvällen, Wolves har som bekant gått bra i Premier League under året, och har en superintressant höjd med lirare som Moutinho, Neves, Jimenez och Jota.

Det finns kraft i det här laget, det fick vi bland annat se när Wolves gjorde historien kort med Besiktas i gruppspelet, men även Espanyol (4-0) i 32-delsfinalen. Defensiven är även den bra och stod i sin tur upp väldigt bra mot Olympiakos här närmst när Wolves säkrade avancemanget till kvartsfinalen.

Sevilla har även de varit riktigt fina att kika på under årets säsong i La Liga, med Lopetegui vid rodret har den spanska klubben blivit ett mer possession-inriktat lag och de gör det riktigt jäkla bra. De slutade bland de fyra främsta i tabellen i Spanien och har även gjort det riktigt bra här ute i Europa – bortsett från dubbelmötet mot Cluj möjligtvis. Här närmst besegrade Sevilla dessutom Roma med komfortabla 2-0 och var självklara i sin insats, de var steget större och det är onekligen ett kvitto på att man är att räkna med under slutspelet. En favorit till guldet?

Sevilla tar det!

Nemanja Gudelj är Sevillas enda avbräck inför tisdagens möte vilket betyder att man kommer att forma sin starkaste elva, den elvan som besegrade Roma med 2-0 och det är givetvis ett stort plus för coach Lopetegui. Det är alltså bara att fortsätta på det inslagna spåret.

Och med det sagt så kommer vi alltså att välja Sevillas sida, och gör detta direkt på 1X2-marknaden eftersom att värdet är väldigt fint. Det är trots allt så att spanska lag har ett fint track record i Europa League, de är allt som oftast ett passningsskickligare lag. Just det tror vi fäller avgörande här också.

Den raka tvåan klickas in till finfina 2.20x hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR EXTRA!

Regler & Villkor gäller.

Testa Betfair: 100 SEK freebet

Betfair bjuder alla nya kunder på ett freebet till ett värde av 100 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.20
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming