speltips_skribent

Speltips Wolves – Bournemouth 24/6: Det skiljer ljusår!

Wolves imponerar stort och delar numer femteplatsen i tabellen med Manchester United. Klasskillnad på onsdagskvällen!

Twitter Facebook

Fem raka matcher utan en seger är Bournemouths facit inför onsdagens kvällsmatch på Molineux Ground, av dessa fem har man dessutom förlorat fyra stycken vilket innebär att vi finner Bournemouth på fel sida av nedflyttningsstrecket. Det ser onekligen mörkt ut för Eddie Howes lagbygge inför slutspurten.

Det är dessutom på sin plats att lyfta fram det faktum att Bournemouth heller inte direkt ställts mot tuffaste möjliga motstånd, förlusterna har kommit mot Sheffield United (2-1), Burnley (3-0), Liverpool (2-1) och här senast mot Crystal Palace – en match Palace vann med 2-0 på Vitality Stadium.

Det finns därför mycket som talar för att Bournemouth, som lirat Premier Leauge-fotboll under fem raka säsonger, dessvärre tar steget ner till Championship nästa säsong. För spelschemat ser inte alls trevligt ut här framöver med matcher mot Manchester United, Tottenham, Leicester och Manchester City – dessa fyra matcher direkt efter varandra.

Wolves är bättre

Det ser minst sagt annorlunda ut för Wolverhampton inför dem avgörande omgångarna, tongångarna är betydligt mer positiva. De delar som sagt femteplatsen med Manchester United och har samtidigt ”bara” fem poäng upp till Chelsea på fjärdeplatsen. Men nu är det ju alltså så att Manchester City blivit avstängda från CL, kvarstår den domen så betyder femteplatsen Champions League-spel. Wolves är alltså i allra högsta grad inblandade i den fighten.

Vi förväntar oss därför att se ett oerhört motiverat Wolves på onsdagskvällen, de kommer dessutom närmst från en väldigt fin insats mot West Ham, den matchen vann de enkelt med 2-0 i ett möte där det osade klasskillnad. Ett kvitto på hur bra Wolves faktiskt är när de kommer upp i nivå.

Därför är vi alltså även övertygade om att Wolves besegrar Bournemouth här på Molineux Ground. Och vi kommer att klicka in den raka ettan som betalar godkända 1.58x hos spelbolaget Unibet – spelvärt enda ner till 1.50. Fungerar alldeles utmärkt i en dubbel.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.58
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming