speltips_skribent

Speltips Wolves – Arsenal 4/7: Odds från målmarknaden

Arsenal kliver in i lördagens möte med tre raka segrar i bagaget. Kan de ställa till det för Wolves på Molineux Ground?

Twitter Facebook

En riktig sexpoängsmatch är vad vi har framför oss när Wolves och Arsenal drabbar samman på lördag. Sex poäng skiljer lagen åt i tabellen men samtidigt bara en tabellposition, Arsenal är sjua i nuläget och som ni förstår är man ute efter sjätteplatsen, som innebär Europa League-spel nästa säsong.

Seger är i princip ett måste här för Arsenal om hoppet om Europa ska vara vid liv, en sak är åtminstone säker, förlorar man på lördag är man out ur racet, och därför behöver Arteta gå för det här. Det är dock allt annat än en enkel uppgift Arsenal har framför sig, Wolves har onekligen växlat upp här på slutet, deras poängskörd är imponerande men främst är det häftigt att man nu är med och utmanar United, Chelsea och Leicester om tredjeplatsen. Ett stort år för Wolves.

Därför konstaterar vi direkt att Wolves kommer att gå för samtliga tre pinnar här på Molineux Ground, Arsenal har ett svagt bortafacit med blott tre segrar den här säsongen, och det är Wolves väl medvetna om. Därför tror vi att man tar tag i taktpinne direkt från matchstart. Men det vore samtidigt dumt att räkna bort Arsenal helt, tre raka segrar boostar självklart ett kollektiv och Arsenal har trots allt Aubameyang längst fram i banan, gabonesen garanterar i princip mål – anfallaren toppar skytteligan i Premier League tillsammans med Jamie Vardy.

Mål åt båda håll?

Wolves och Arsenal har bara ställts mot varandra vid tre olika tillfällen under de senaste sju, åtta åren, i samtliga av dessa tre fighter har båda lagen lyckats näta, och vi tror alltså på samma utfall i lördagens möte.

Wolves har trots allt mäktat med mål i åtta av sina nio senaste matcher, det är sedan tidigare bekräftat att deras främsta vapen är offensiven med lirare som Jota, Jimenez, Moutinho, Neves och Traore. En härlig och kreativ offensiv.

Detsamma gäller Arsenals målproduktion, är det något Arsenal är bra på så är det trots allt på att göra mål, defensiven behöver vi inte direkt gå in på men tittar vi närmre på vad deras offensiv åstadkommit så kan vi konstatera att Arsenal gjort mål i 10 av sina 11 senaste matcher – samtliga tävlingar inräknade. Att det blir mål åt båda håll är därför ett scenario vi starkt tror på.

BLGM – Ja blir därför också vårt speltips från Molineux Ground, spelet klickas in till fina 1.83x hos spelbolaget William Hill! Stort lycka till vid rygg.

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.83
Bolag: William Hill (100 kr freebet)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming