speltips_skribent

Speltips Villarreal – Mallorca 16/6: Tydlig skillnad

Real Mallorca kommer att få det kämpigt under dem avslutande omgångarna, storförlust senast och blir tufft här på El Madrigal också!

Twitter Facebook

Vi räknade redan från första början med att nykomlingen Mallorca skulle få det tufft i årets upplaga av La Liga, klubben har i princip varit uträknad sedan de säkrade uppflyttningen i maj månad 2019.

Mallorca är dock i allra högsta grad fortsatt med och slåss för ett nytt kontrakt, man infinner sig på en 18:e plats i tabellen, ett poäng ifrån säker mark men väl ovanför finner vi lag som Celta Vigo, Eibar och Alaves – samtliga snäppet vassare än Mallorca. Och därför tror vi också Mallorca får det kämpigt här på slutet.

Mallorca var inte direkt oväntat chanslösa mot FC Barcelona i helgen, 4-0 slutade den matchen efter ett mål och två assist av Lionel Messi. Och givetvis så får Mallorca fokusera på att plocka poäng mot de sämre lagen, att slå lag som Barcelona och Real Madrid är i princip en omöjlighet för deras del. Och Villarreal är även de steget större i våra ögon, därför förväntar vi oss att Mallorca inkasserar ytterligare en förlust på tisdagskvällen.

Vann i återstarten

Villarreal såg länge ut att få med sig ett poäng från mötet mot Celta Vigo i lördags men Manuel Trigueros hade andra planer när han, via en försvarare satte dit 1-0 i den 91:a matchminuten. En blytung trepoängare som innebar att Villarreal minskade gapet upp till Atletico Madrid och sjätteplatsen.

Inför omgång 29 har Villarreal alltså bara fem poäng upp till den åtråvärda sjätteplatsen och när lag som Atletico, Getafe och Real Sociedad fortsätter att tappa poäng, så bringar det givetvis hopp till Villarreal, och därför har vi helt enkelt svårt att se att Villarreal ska tappa poäng mot Mallorca på tisdag. Allt annat än en trepoängare är ett överraskande utfall här.

Det är även på sin plats att nämna att Mallorca är ligans svagaste lag på bortaplan, 10 av deras 13 bortamatcher har resulterat i ett nederlag och man har släppt in otroliga 30 mål – flest av samtliga lag i serien.

Med det sagt så klickar vi in Villarreal (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till finfina 1.81x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Speedybet: 2000 kr i bonus

Speedybet bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus – upp till 2000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 1.81
Bolag: Unibet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 19:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming