speltips_skribent

Speltips Villarreal – Maccabi Tel Aviv 5/11: Insatsen dubblas

Emerys Villarreal har fått upp farten rejält, både i La Liga och här i Europa League. Vinner igen?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Villarreal har på alla sätt och vis, så här långt levt upp till förväntningarna man hade på dem inför säsongen 20/21. Med Emery vid rodret är man i princip per automatik spännande, förvisso misslyckades spanjoren i PSG(?) och Arsenal, men är det en liga han känner till så är det just den spanska. Han har uträttat fina saker i Valencia och Sevilla och nu är det alltså Villarreals tur att få känna på spanjoren.

Addera därtill att Villarreal stod för ett minst sagt otroligt fönster i sommar, det här har vi varit inne på vid ett flertal tillfällen, och det är bara att konstatera att man ser ut att ha prickat rätt.

Villarreal har bara förlorat en match under säsongen 20/21, en 4-0-förlust mot Barcelona på Camp Nou, i den tredje omgången. Där gjorde man bort sig, det är bara att konstatera men sedan dess har Villarreal spelat åtta matcher, samt vunnit sex av dem. Kryss mot Atletico Madrid, samt mot Cadiz – båda på bortaplan. Fem av deras sex senaste har dem vunnit.

Ett formstarkt Villarreal alltså, som dessutom kliver in i torsdagens möte med sex poäng av sex möjliga här i Europa League. Och egentligen allting tyder på att man kommer att vinna den här gruppen relativt tryggt, Emery känner trots allt till den här tävlingen väldigt bra och det är även så att spanska lag tenderar att relativt enkelt ta sig vidare från dem här gruppspelen.

Gruppfinal

Maccabi Tel Aviv har precis som Villarreal vunnit sina båda matcher i det här gruppspelet, två uddamålssegrar, mot Sivasspor och Qarabag. Dock så var man onekligen illa ute mot Sivasspor, men ett rött kort och en straff räddade Maccabi, och de kunde till slut vinna matchen borta i Turkiet.

Men det går absolut inte att komma från att det skiljer ett par nivåer mellan Villarreal och Maccabi Tel Aviv, det vore en enorm överraskning ifall israelerna lyckades knipa en pinne här i Spanien. Bortser vi från deras resultat i Europa League så har trots allt deras form varit allt annat än bra, för faktum är att Maccabi fortfarande står på noll segrar, fyra omgångar in i den inhemska ligan. I Israel alltså. Samtidigt som Villarreal går och vinner match efter match i La Liga. Tydlig skillnad.

Villarreal har dessutom redan gjort åtta(!) mål i det här gruppspelet, det får oss att tro på att man besegrar Maccabi Tel Aviv relativt komfortabelt här på hemmaplan, med minst två baljor åtminstone. Villarreal har trots allt gjort två mål, eller fler, i fem av sina sex senaste matcher. Därför bör man även kunna lösa biffen här. Villarreal (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – klickas in till fina 2.05 x degen hos spelbolaget Betsson. 2-0? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav. Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming