speltips_skribent

Speltips Valencia – Real Madrid 8/11: Insatsen dubblas

Valencia har som väntat fått en tuff start på den nya säsongen. De räcker inte till mot Real Madrid.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Att Real Madrid har växlat upp här på slutet råder det inga som helst tvivel om, 2 tunga segrar inom loppet av 10 dagar – över FC Barcelona och Inter – öppnar upp för en bättre period för Real Madrid framför.

Det är alltså positiva tongångar i Real Madrid igen, det är tydligt att man tagit sig i kragen efter den pinsamma förlusten mot Shakhtar Donetsk, och man har sedan dess vunnit tre av fyra matcher samtidigt som man är obesegrade. Mot tufft motstånd dessutom. Ett stort steg i rätt riktning efter en tveksam start, helt klart.

Vi räknar därför med att Valencia får det jobbigt här på söndag, för trots spel på Mestalla så går det inte att komma från att vi har att göra med ett annat Valencia idag, än det Valencia för ett par år sedan.

Man var redan inför säsongen säker på att Valencia skulle få det tufft i år, de har tappat ett par avgörande spelare och det har som bekant blåst hejvilt kring klubben under ett bra tag nu. Därför är det alltså ingen större överraskning att vi finner de först på en 13:e plats i tabellen, med blott två segrar på kontot, åtta omgångar in i seriespelet. Och vi förväntar oss heller inte att se en uppryckning från deras sida, de är helt enkelt inte bättre än så här i år.

Trygg seger är att vänta

Mötet mellan Valencia och Real Madrid är som bekant ett klassiskt möte här nere i Spanien, vi har fått bevittna stora saker på banan när dessa två klubbar drabbats samman genom historien.

Och just Mestalla är en plats Real Madrid faktiskt haft stora problem med att vinna på, faktum är att Real Madrid tappat poäng i fem av dem sju senaste matcherna här. Det är en siffra som givetvis sticker ut men vi upprepar; det är ett annat Valencia den här säsongen. Det var faktiskt även fjolårets säsong ett kvitto på då Real Madrid vann här med 3-1.

Och vi räknar alltså med att se ett liknande resultat på söndag, Valencia har trots allt bara skrapat ihop ett ynka poäng på dem fyra senaste omgångarna och har under inledningen tappat poäng mot lag som Elche, Huesca och Celta Vigo. Därför ska man helt enkelt inte kunna mäta sig med ett formstarkt Real Madrid. Detta trots att Hazard och Casemiro missar matchen på grund av att ha testats positivt för corona. Finns bra ersättare!

Vi väljer därför att klicka in Real Madrid (-1.25 asian handicap) – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till fina 1.98 x degen hos spelbolaget Betsson. 1-3?

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.98
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming