speltips_skribent

Speltips Valencia – Real Betis 29/2: Målglatt på Mestalla?

Två klubbar med stora defensiva problem ställs mot varandra i Valencia och Real Betis – resulterar i en trevlig tillställning?

Twitter Facebook

Februari månad kommer inte att gå till historien som en trevlig månad för Valencias del, en trepoängare har det alltså blivit men även tre storförluster, mot Getafe, Atalanta och Real Sociedad och faktum är att Valencia nu släppt in 14 mål på dem 5 senaste matcherna – en oroväckande siffra, minst sagt.

Att det skulle handla om klasskillnad när Valencias ställdes mot Atalanta trodde man ändå inte, Atalanta var favoriter inför den matchen men de lirade trots allt på hemmaplan, precis samma känsla var det kring matchen mot Getafe (3-0) och Real Sociedad (3-0) senast.

Valencia har alltså fullständigt kollapsat ihop i sina senaste matcher, det innebär att vi finner de först på en åttondeplats i tabellen, numer fem poäng ifrån fjärdeplatsen. Det börjar med andra ord se mörkt ut kring CL-spel nästa säsong, Valencia måste helt enkelt återvända till vinnarspåret här på lördag, annars så lär det hela vara kört.

Men det kommer absolut inte att bli enkelt för Valencia, speciellt när man, i det här skicket, ställs mot ett spelskickligt Real Betis. Gästerna har ett flertal klasslirare i Fekir, Joaquín och bland annat Canales, samtliga tre hamnade dessutom i målprotokollet mot Mallorca senast, och med tanke på hur Valencia har uppträtt i defensiven här på slutet, så har vi svårt att se att de ska kunna hålla nollan intakt i den här matchen.

Målgaranti!

Real Betis kommer alltså närmst från en galen match mot Mallorca, som till slut resulterade i ett 3-3-resultat på Benito Villamarín Stadium. Resultatet talar sitt tydliga språk och är faktiskt väldigt beskrivande för Betis-bygget. De har en riktigt fin offensiv men har samtidigt väldigt stora brister i försvarsspelet och det är även något deras målskillnad bekräftar; 35-40.

Vi räknar därför med att få bevittna en trevlig tillställning på lördagseftermiddagen, nu är det så att Valencia faktiskt fortsatt är obesegrade på Mestalla den här säsongen, med sju segrar och sex oavgjorda resultat, samtidigt som de bara släppt in 11 mål, men nu är de absolut inte samma trygga kollektiv, som de var tidigare. Därför tror vi Betis mycket väl kan utmana dem om samtliga tre pinnar här.

Med det sagt så tror vi alltså på en svängig tillställning på Mestalla, och högst troligt kommer vi även att få bevittna ett flertal mål. Därför blir vårt speltips, över 2.5 mål i matchen, till det godkända oddset 1.72. Oddset finner ni hos spelbolaget Betsson!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betway: 1000 kr i bonus

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.72
Bolag: Betsson (1000 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming