speltips_skribent

Speltips Valencia – Espanyol 16/7: Hoppet om EL lever fortsatt

Valencia har i teorin fortfarande en chans att knipa en sjätteplats. Bör fixa en trea mot tabelljumbon Espanyol.

Twitter Facebook

Det har blåst hejvilt kring Valencia CF säsongen 19/20, vilket inte direkt är en nyhet längre och därför tänker vi inte gå närmre in på det, utan konstaterar bara att Valencia varit en stor besvikelse i år.

Vi finner Valencia mer exakt på en niondeplats i tabellen, med blott 13 segrar, av 36 möjliga på kontot. Det är givetvis en alldeles för liten siffra i och med truppen Celades faktiskt förfogar över, det är ett otroligt fint lag. Minst sagt.

Men det är alltså, precis som ingressen antyder, inte helt kört För Valencia än, laget placerar sig ”bara” fyra poäng ifrån Getafe och sjätteplatsen, vilket innebär att man alltså fortsatt har en möjlighet att gå om. Och på torsdag så ställs Valencia trots allt mot bästa tänkbara motstånd, i form av ett redan nedflyttningsklart Espanyol. De har redan checkat ut vilket på alla sätt och vis öppnar upp för hemmalaget.

Odds från asianmarknaden

Vi har alltså redan fastslagit att just motivationsfaktorn högst troligt blir avgörande för utfallet i den här matchen men anser även hemmaplansfördelen tala för ett hemmastarkt Valencia (fjärde starkast i La Liga). De har trots en usel prestation i år bara förlorat en fotbollsmatch på Mestalla och här närmst besegrade man dessutom ett defensivt starkt Valladolid på hemmaplan.

På bortaplan ser det minst sagt annorlunda för Valencia som alltså bara har vunnit blott tre matcher, bara tre lag i serien har presterat sämre än Valencia på bortaplan och det är givetvis statistik som sticker ut. Att det gå skilja så mycket på hemma- samt bortaplan är minst sagt fascinerande. 

Vi kommer därför att syna Valencia i det här mötet, och gör detta på asianmarknaden där en intressant lina blivit identifierad. Valencia (-1 asian) klickas in till finfina 2.04x insatsen hos spelbolaget Unibet. 2-0? Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100 SEK vid registrering

Få 100 kr direkt vid registrering hos Hajper.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming