speltips_skribent

Speltips Tottenham – Manchester City 21/11: Mourinho vs Pep!

Superspännande fight på Tottenham Hotspur Stadium! Tabelltvåan Tottenham ställs mot Manchester City. Speltips och odds!

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

Premier League är tillbaka med besked efter landslagsuppehållet med ett supermöte mellan Jose Mourinhos Tottenham och Peps Manchester City. Härlig kamp på banan men även utanför alltså, där Pep leder fighten mot just Mourinho med fem vinster fler på kontot. 11-6.

Och det är på alla sätt och vis en supermatch vi bjuds på här under lördagen, ett viktigt skede och därför även ett vägskäl, för både Tottenham och Man City – spänner City musklerna eller blir det Spurs som ännu en gång går segrande ur det här mötet? 4 poäng noterades man för mot City i fjol.

Vi konstaterar i alla fall att det finns ett par frågetecken i City-lägret inför det här mötet, Ake och Sterling är båda osäkra till spel och kommer att testas under matchdagen, Mendy och Fernandinho missar med all säkerhet det här mötet, samtidigt som Sergio Aguero är tillbaka från sin lårskada. Zinchenko ser ut att missa matchen på grund av COVID-19.

För Tottenhams del missar Doherty matchen med all säkerhet, vilket betyder att Aurier högst troligt agerar ersättare. Lamela och Bergwijn är båda ett frågetecken, men resterande spelare är alltså tillgängliga för spel här på lördag – ett slagkraftigt Tottenham!

Mål, mål, mål

Vi räknar med att få bevittna en underhållande tillställning här på Tottenham Hotspur Stadium under lördagen, för är det en sak dessa två gäng garanterar, så är det just mål.

Tottenham har bjudit på 28 mål så här långt, offensiven har onekligen stuckit ut här med Kane och Son som alltså gjort mer än hälften av Tottenhams mål, 15 stycken. Just Son leder skytteligan tillsammans med lirare som Vardy, Salah och Calvert-Lewin – Kane är tvåa. City har samtidigt börjat komma igång, där de främst producerat mål i Champions League, men det betyder bara att de även kommer att börja ramla in här i PL också. De har ett målsnitt som landar på 2.00 mål framåt sett till dem sex senaste matcherna.

Och lördagens möte är onekligen av kategorin en måstematch, båda lagen kommer att gå för samtliga tre pinnar vilket bara talar för att vi får se mål åt båda håll. Ett kombinationsspel är därför av intresse här, och mer exakt är det alltså; Båda lagen gör mål & Över 2.5 mål i matchen, vi är intresserade av.

Kombinationsspelet betalar fina 1.86 x degen hos spelbolaget SpeedyBet och är helt klart värt en slant. 2-1 åt något håll? Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Båda lagen gör mål & Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.86
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming