speltips_skribent

Speltips Tottenham – Leicester 20/12: Rek från Premier League

Toppmatch i Premier League när Tottenham och Leicester gör upp om tre pinnar – förlust för båda lagen senast, vilka studsar tillbaka?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Mourinho såg länge ut att få rätt mot Liverpool på Anfield men Firmino satte stopp för Tottenhams förlustfria svit, och bevisade i slutändan att fotbollen segrade – åtminstone kände säkerligen Klopp exakt detta när Firmino satte dit den bollen.

Och nu ska det onekligen bli intressant att se hur Tottenham reagerar på den förlusten, per automatik blir söndagen möte en måstematch, men även ett vägskäl, för ytterligare ett tapp här kan betyda att man tappar både första-, andra- och tredjeplatsen inom loppet av en vecka – ja till och med att Tottenham vid förlust helt plötsligt kan komma att agera tabellsexa.

Därför är det på alla sätt och vis tre viktiga poäng som står på spel här, även för Leicester som senast föll mot Everton med 2-0 på King Power Stadium. De infinner sig alltså fortsatt bara ett poäng efter Tottenham i tabellen, vilket gör detta till en helhäftig sexpoängsmatch – en av dem mer underhållande under söndagen så här på förhand helt klart.

Tottenham reagerar positivt

Att ställas mot ett bortastarkt Leicester, direkt efter en tung förlust mot Liverpool, är självklart en väldigt tuff uppgift, så är det, det kommer vi absolut inte ifrån. Men vi tycker ändå Tottenham har skickat signaler om att de är på riktigt den här säsongen, det är dessutom Mourinhos andra säsong i klubben, och det vet vi sedan tidigare vad det betyder – portugisens lag är alltid som bäst då.

Och därför tror vi även Tottenham reagerar positivt på Anfield-förlusten, Son och Kane kommer att finnas med från start, och vi förväntar oss även att se Ndombele på banan när domaren blåser igång matchen – alltså den bästa möjliga elvan från Mourinho. Det tror vi resulterar i en trepoängare här på Tottenham Hotspur Stadium.

Att Tottenham kliver in i den här matchen med tre raka segrar mot Leicester här på hemmaplan, är även det en faktor som åtminstone lite talar för hemmalaget. Det här bör de väl ändå lösa?

Vi klickar in den raka ettan till fina 2.12 x degen hos spelbolaget Mr Green. Lycka till! Och 100 kronor i freebet får ni här ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.12
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 15:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: