speltips_skribent

Speltips SPAL – Juventus 22/2: Klasskillnad – på alla plan

SPAL har förlorat sju av sina åtta senaste matcher och gjort fem mål – inte en chans att de räcker till mot ligaledaren på lördag.

Twitter Facebook

Att SPAL kommer att lira Serie B-fotboll nästa säsong skriver säkerligen de flesta under på efter 24 spelade omgångar i Serie A. De har alltså redan nu nio poäng upp till säker mark och formen är, precis som ingressen antyder, inte direkt god.

SPAL är det laget i Serie A som förlorat flest matcher den här säsongen, hela 17(!) stycken, alltså har man enbart plockat poäng i 7 av 24 matcher. De har dessutom sämst målproduktion i serien, blott 18 mål har man gjort – jämför den siffran med exempelvis Genoas 27, eller Sampdorias 26. Ja, katastrofala siffror minst sagt.

Tittar vi dessutom närmre på vilka lag SPAL faktiskt ställts mot under de senaste veckorna, så kan vi alltså konstatera att man närmst kommer från en förlust mot Lecce, innan dess föll man mot Sassuolo på hemmaplan men även lag som Bologna, Fiorentina och Hellas Verona har besegrat SPAL relativt tryggt.

Så när Juventus kommer på besök under lördagskvällen så talar givetvis inte mycket för att SPAL mäktar med poäng, vi har onekligen svårt att se att Juve ska tappa poäng mot det här gänget, i det här skedet av säsongen. Juve har som bekant Lazio ett poäng bakom sig, därför är alltså seger ett måste på lördag.

Ronaldo är tillbaka

Cristiano Ronaldo, Juventus överlägset bästa målskytt den här säsongen, vilades i den senaste omgången när Juve besegrade Brescia komfortabelt på hemmaplan. Alltså är det en utvilad Ronaldo som kommer att entra banan på lördag, och eftersom att Immobile noterades för ett nytt mål mot Inter senast, så lär Ronaldo vara extra sugen på att hamna i målprotokollet mot SPAL. Och därför kommer han högst troligt även att göra det, så enkelt är det faktiskt – det är så Cristiano fungerar.

Chiellini är dessutom tillbaka vilket är en oerhört positiv nyhet för Juventus, man har inte alls sett lika stabila ut utan sin lagkapten och extra viktigt är det givetvis eftersom att Champions League stundar här framöver.

Och med det sagt så kommer vi även att välja Juventus sida i det här mötet, detta trots att Juve har en livsviktig match mot Lyon nästa vecka. Det mötet går dock av stapeln på onsdag, vilket ändå ger Juve tre hela dagar på sig att förbereda sig. Ett odds från asianmarknaden känns därför bra här.

Juve (-1,5 asian handicap) testas till finfina 2.07x insatsen hos spelbolaget 888sport – missa inte deras välkomstbonus: sätt in 100 kr, få 600 att spela för! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS 888SPORT – FÅ 500% I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.07
Bolag: 888sport (500% bonus)
Spelstopp: 18:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming