speltips_skribent

Speltips Southampton – Manchester United 29/11: Skrälläge?

Southampton flyger fram i Premier League just och kliver in i söndagens möte med en otrolig form. Plockar poäng?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BET365!

Twitter Facebook

Southampton inledde årets säsong genom att förlora dem två inledande fighterna, mot Crystal Palace och Tottenham, men har alltså sedan dess, inte förlorat en match. Istället har man sett till att säkra fem segrar, samt spelat oavgjort vid två tillfällen – mot Chelsea på Stamford Bridge och Wolves på Molineux Stadium. Ett otroligt facit, minst sagt.

Ralph Hasenhüttl har fått ordning på skeppet, det konstaterar vi så här nio omgångar in i seriespelet. Vi finner alltså Hasenhüttls lagbygge på en otrolig femteplats i tabellen, med blott tre poäng upp till ligaledaren Liverpool (inför omgång 10). Det här är absolut ett kvitto på att Southampton är på riktigt i år.

Vi utgår givetvis inte från att Southampton kommer att vara med och utmana om ett ligaguld, det är självklart att ta i, men det går inte att komma från att de ser riktigt bra ut. Och därför finns också alla anledningar att tro att Southampton plockar nya poäng på söndagseftermiddagen. Manchester United är förvisso på G, men det mönstret har vi fått bevittna tidigare. Det kommer man inte ifrån.

Dubbelchansen intressant

Tre raka segrar och åtta mål framåt är Uniteds facit inför söndagens möte, helt klart ett steg i rätt riktning, om man nu lyckas hålla farten uppe. För just den här typen av uppryckning har vi fått se Solskjaers lagbygge göra vid många olika tillfällen, och det hela har i princip alltid resulterat i ett platt fall nästan direkt efter.

Och lite den känslan ligger givetvis alltid kvar kring United, just det i kombination med att man nu ställs mot ett väldigt tufft motstånd, dessutom på bortaplan, får oss att tro på att United tappar poäng på söndag.

Addera därtill att Manchester United haft det svårt för Southampton under dem senaste åren, mer exakt har man alltså bara besegrat The Saints två gånger på dem sju senaste försöken. Det är självklart en siffra som sticker ut.

Vi kommer därför att klicka in dubbelchansen 1X här, och gör alltså detta till klart godkända 1.80 x degen hos spelbolaget Bet365. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BET365 – FÅ 1250 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

No Account Bet: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos No Account Bet – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 1.80
Bolag: Bet365 (1250 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: