speltips_skribent

Speltips Southampton – Manchester City 19/12: Skrälläge?

Southampton entrar St Mary’s Stadium med förhoppningen om att vinna. Trots att motståndet stavas Manchester City.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETSSON!

Twitter Facebook

Ralph Hasenhüttls Southampton entrar omgång 14 med resultatraden 7-3-3, 25-18. Dessutom har man noterats för sju poäng på dem tre senaste omgångarna här i Premier League, vilket alltså gör dem bättre än City – på båda fronter.

Därför vore allt annat än att Southampton ändå går för en trepoängare bara konstigt här på St Mary’s Stadium, Southampton är bevisligen på riktigt och är dessutom även seriens andra starkaste lag när det enbart kommer till siffrorna här på hemmaplan. Vi har därför alla anledningar att tro att Southampton kan orsaka problem för Peps mannar på lördag.

För tittar vi närmre på hur Manchester City skött sig här på slutet så kan vi alltså konstatera att laget bara vunnit två av sina sex senaste matcher här i Premier League. Två raka poängtapp är dessutom ett faktum, här närmst mot tabelljumbon West Bromwich på Etihad Stadium dessutom. Vi räknar därför med att City får det jobbigt här mot Southampton.

Odds från målmarknaden

Southampton har gjort mål i 12(!) raka matcher inför lördagens möte på St Mary’s Stadium, just här på den här arenan har man dessutom ett målsnitt som stavas 2,17 mål per spelad match, vilket alltså får oss att tro på att man kommer att hamna i målprotokollet i den här matchen.

Målspelet är därför superintressant i vår bok, visst lockar oddset på Southampton här men man vet trots allt aldrig med City, de är pressade att vinna och har de en bra dag på jobbet så besegrar de givetvis Southampton, trots Southamptons fina form. Så är det ju trots allt. Vi är dock övertygade om att båda lagen lyckas näta här, City måste gå för det och har alltså inte råd att tappa fler poäng. Det blev dessutom bara en balja mot West Brom senast och därför förväntar vi oss per automatik mer här.

BLGM – Ja, till 1.70x anser vi därför vara ett riktigt bra spel, 2-1 åt något håll är ett givet utfall i vår bok – och oddset klickar vi in hos spelbolaget Betsson. 100 kr i bonus ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS BETSSON – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr – hos ComeOn

Sätt in 100 kr hos ComeOn – få 200 kr att spela för. 1x i omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: BLGM – Ja
Odds: 1.70
Bolag: Betsson (100 kr bonus)
Spelstopp: 16:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: