speltips_skribent

Speltips Smolevichy – FC Isloch 29/3: Dubbelchansen intressant

Nykomlingen Smolevichy fick med sig en pinne i premiären mot regerande mästarna Dinamo Brest – nya poäng på söndag?

Twitter Facebook

1-1 slutade matchen mellan Smolevichy och Dinamo Brest den 20 mars i Brest, ett överraskande utfall i och med att det trots allt handlade om de regerande mästarna vs en nykomling, och det är onekligen ett resultat som injicierar självförtroende och kraft hos Smolevichy – annorlunda kan man inte se det hela på.

Smolevichy ställs nu på söndag mot FC Isloch, ett gäng som slutade på en femteplats i tabellen i fjol, men som samtidigt aldrig ens var nära varken lagen i topp, eller en Europa-plats – det skiljde hela 18 poäng mellan dem och tabelltrean Shakhtyor.

FC Isloch stod dock för en bra säsong i fjol, det får man ge dem eftersom att de under tidigare upplagor hamnat betydligt längre ner i tabellen – under 2018 på en 10:e plats, och under 2017 på en 11:e. Ett steg i rätt riktning för klubben, helt klart. Men här på söndag förväntar vi oss att Isloch upplever en del problem, de agerar först och främst bortalag men ställs samtidigt som en oerhört taggat nykomling i och med resultatet från premiären.

Poäng för hemmalaget?

FC Isloch inledde förvisso den nya säsongen med en trepoängare men den trean satt onekligen långt inne, vilket väcker resultat i och med att de ställdes mot ett av de svagare lagen i serien – Neman Grodno. 1-0 slutade matchen till slut men avgörandet kom alltså först i den 88:e matchminuten, addera därtill att Neman Grodno fick en man utvisad redan i den 43:e matchminuten. Ett någorlunda trögstartat FC Isloch, konstaterar vi.

Med det sagt så tycker vi ändå att nykomlingen Smolevichy bör ha goda möjligheter att knipa nya poäng på söndag, det är trots allt hemmapremiär och Isloch imponerade som sagt inte direkt mot Neman Grodno.

Precis som rubriken antyder, kommer vi därför att investera en slant i dubbelchansen. 1X är det exakta spelet vi lyfter fram här, och det betalar alltså finfina 2.04x insatsen hos spelbolaget Mr Green – helt klart värt en liten slant! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – 100% ODDSBOOST!

Regler & Villkor gäller.

Registrera dig hos Paf – få 100 kr

Missa absolut inte Pafs erbjudande, nya kunder får 100 kr helt gratis, utan omsättningskrav.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1X
Odds: 2.04
Bolag: Mr Green (100% oddsboost)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming