speltips_skribent

Speltips Sirius – Falkenberg 21/9: Sirius klasser bättre

Falkenberg vann förvisso senast men de är fortfarande Allsvenskans svagaste lag i vår bok, Sirius vinner komfortabelt.

Twitter Facebook

En livsviktig trea mot Varberg för Falkenberg senast, och man höll dessutom nollan intakt i den matchen, första nollan sedan den 18 juni, alltså släppte man in minst ett mål i 17 raka matcher inför det där derbyt. Moralboost? Helt klart.

Det var dock ingen överraskning att man besegrade Varberg, för även fastän Varberg gått bättre i år så visste man att Falkenberg skulle plocka en seger i princip när som helst. Så fungerar fotbollen, och så har Falkenberg fungerat under dem senaste åren. Till slut plockar man helt enkelt en trea. 

Vi tror dock inte det betyder att Falkenberg nu kommer att påbörja sin klättring uppåt i tabellen. Falkenberg är inget lag som agerar på det sättet, att de stärks efter en seger och kliver in offensivt i nästa. Tvärtom, Falkenberg håller sig alltid till sin matchplan och kommer att göra så på måndag också. Det är deras stora minus, det finns inga överraskningsmoment med detta Falkenberg.

Sirius å andra sidan har ett par sådana, deras offensiv har presterat på en oerhört fin nivå den här säsongen och man har så många fler alternativ i offensiven än Falkenberg. Man attackerar på alla håll och kanter och man gör det riktigt bra. Ett kvitto på det är onekligen det faktum att man gjort fler mål än bland annat Häcken, Djurgården och Hammarby.

Tydlig skillnad

Vi är alltså inne på att Sirius löser en komfortabel seger här på måndag, de kommer närmst från en fin insats på Bravida, där man till och med länge såg ut att gå mot en seger, innan Häcken kvitterade i den 95:e matchminuten. På straff dessutom. Ytterligare ett kvitto på vad Sirius är kapabla till.

Nu återvänder dessutom Sirius till Studenternas efter att ha lirat två raka bortamatcher, här har man noterats för två raka segrar, mot Hammarby och Helsingborg. Båda matcherna vann man med 3-1, och vi räknar med samma siffror när Falkenberg tittar förbi.

Falkenberg kommer att spela i Superettan nästa säsong, de är sett till truppen det svagaste laget i den här serien och därför har vi också väldigt svårt att se at de ska kunna störa ett formstarkt Sirius i Uppsala.

Den raka ettan klickas in till godkända 1.67 x degen hos spelbolaget Unibet. Oddset fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.67
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming