speltips_skribent

Speltips Sevilla – Real Mallorca 12/7: Odds från asianmarknaden

Mallorca fortsätter att tappa poäng på bortaplan vilket får oss att rikta blicken mot Sevilla och asianmarknaden. Tydlig skillnad!

Twitter Facebook

Sevilla har onekligen växlat upp här under slutspurten och kommer att utmana Atletico Madrid enda in i kaklet när det kommer till tredjeplatsen i tabellen. Det är onekligen en prestation att hamna bland dem tre främsta i La Liga, en plats Sevilla i nuläget har i sina egna händer i och med att man leder i inbördes möten mot Atletico.

Och precis som vi nämner så har Sevilla växlat upp, här närmst noterades man för sin tredje raka seger i ligaspelet då man besegrade Athletic Bilbao på San Mames. Det är onekligen en av säsongens tuffaste matcher i La Liga. En jäkla bedrift, minst sagt.

Vi kan även konstatera att Sevilla inte förlorat en fotbollsmatch sedan den 9 februari, laget har alltså radat upp 14(!) raka matcher utan att förlora. Lopeteguis mannar menar bevisligen allvar och därför har vi även väldigt svårt att se att Real Mallorca ska kunna störa det här lagbygget – speciellt här på bortaplan.

Svagaste bortalaget i serien

Vi ska absolut inte sticka under stolen med att Real Mallorca vaknat till liv här på slutet, det har de onekligen gjort och kliver in i söndagens möte med två segrar på dem tre senaste omgångarna. Det är ett fint facit för ett lag av deras kaliber, däremellan stod man dessutom för en imponerande instats mot Atletico Madrid, trots att man till slut föll med 3-0. 

Dessa två segrar innebär i alla fall att Mallorca i allra högsta grad är med och slåss för ett nytt kontrakt, de ska alltså inte räknas bort riktigt ännu då de bara har tre poäng upp till säker mark. Givetvis är detta även en ordentlig morot för laget, men det går samtidigt inte att blunda för det faktum att de är väldigt svaga på resande fot. Mer exakt det svagaste laget i serien.

Mallorca har alltså bara undvikit ett nederlag på bortaplan, i 3 av 17 matcher, blott 5 poäng har man lyckats skrapa ihop under säsongens gång vilket helt enkelt är för dåligt – Alaves är näst sämst på 9 poäng.

Och eftersom att Mallorca också är det laget som släppt in flest mål, så väljer vi att syna Sevilla på asianmarknaden. Mer exakt klickar vi in Sevilla (-1.25 asian handicap) till finfina 2.01x insatsen hos spelbolaget Speedybet. Missa inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway ger dig 100 SEK

Betway bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: Speedybet (100 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming