speltips_skribent

Speltips Sevilla – Eibar 6/7: Odds tips till 2.04x!

Speltips, odds och allting inför mötet mellan Sevilla och Eibar hittar ni hos oss! Matchstart: 22:00.

Twitter Facebook

Det är toppen mot botten som gäller när Sevilla och Eibar drabbar samman under måndagen, Sevilla spelar för en Champions League-plats, samtidigt som Eibar infinner sig först på en 17:e plats i tabellen – sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket.

Som ni förstår så är det tre viktiga poäng som står på spel här på Estadio Sanchez Pizjuan, Sevilla har bara tre poäng ner till Villarreal, samt ytterligare två poäng ner till Getafe, vilket innebär att deras fjärdeplats, i allra högsta grad är hotad. Det är dessutom så att Athletic Bilbao väntar i en tuff bortamatch i nästa omgång, längre fram har man även Sociedad och Valencia, vilket bara betyder att ett möte mot Eibar måste resultera i tre poäng.

Och det är trots allt väldigt mycket som talar för Sevilla i det här mötet, de är inne i en riktigt bra period och har inte förlorat någon av sina 12 senaste matcher. Sevilla lyckades dessutom studsa tillbaka senast då man besegrade Leganes med komfortabla 3-0. En sådan insats boostar givetvis ett kollektiv. Sevilla kliver in heta!

Steget större!

Vi har väldigt svårt att se att SD Eibar ska kunna störa Sevilla här på Estadio Sanchez Pizjuan, de placerar sig långt ner i tabellen av en anledning och har dessutom bara noterats för två segrar på dem åtta senaste omgångarna. Väldigt svaga siffror!

Tittar vi dessutom närmre på hur Eibar uppträtt på resande fot i år, så kan vi konstatera att laget bara lyckats vinna blott två matcher på bortaplan. 2 av 16. Även det är en siffra som bekräftar skillnaden mellan lagen. Sevilla är helt enkelt steget större.

Här närmst såg dessutom luften ut att gå ur Eibar-spelarna när de föll med 2-0 mot Osasuna på hemmaplan. Rytmen fick sig ett ordentligt slag efter deras segern i omgången innan, och därför tror vi man noteras för en andra raka förlust på måndag. Det är trots allt väldigt tufft motstånd som väntar.

Sevilla (-1.25 asian handicap) blir därför vårt speltips från södra Spanien, spelet klickas in till finfina 2.04x insatsen hos spelbolaget William Hill. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS WILLIAM HILL – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 100 kr

Hämta en 100-procentig välkomstbonus hos 888sport.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 2.04
Bolag: William Hill (100 kr freebet)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming