speltips_skribent

Speltips SD Huesca – Atletico Madrid 30/9: Klasskillnad

Atletico Madrid visade klass i premiären och tar nu sikte på en andra raka seger – steget större än SD Huesca.

Twitter Facebook

SEX baljor i hemmapremiären mot ett formstarkt Granada, Felix, Costa och nyförvärvet Suarez gjorde samtliga tre mål i matchen och ja, säsongen hade inte kunnat starta bättre för Simeones Atletico Madrid, vilken otrolig premiär!

90 positiva minuter från Atletico Madrids sida alltså, den insatsen skickade en jäkla massa signaler får man konstatera. Enbart positiva. Först och främst så är det på sin plats att lyfta fram Felixs insats i matchen, vilken otrolig spelare det här är, och känslan säger att han fullständigt kommer att explodera i sin andra säsong i Atletico-tröjan. Magisk insats mot Granada, och även två fina landskamper med Portugal för några veckor sedan.

Costa har fått en lagkamrat alltså, och så adderar vi därtill att Suarez kritat på för klubben, och vilken debut! Två mål och en assist inom loppet av 20 minuter, och vilken klass det var på dem utföranden. Otroligt imponerande.

Defensiven är, som alltid stabil dessutom, att Atletico Madrid blir farliga i år är en sak som är säker i vår bok. Vi är till och med inne på att de kommer att utmana Real Madrid och Barcelona om guldet, bara offensiven fortsätter att prestera så är det i princip en garanti.

Atletico vinner

Nykomlingen SD Huesca har inlett säsongen med två kryss och en förlust, ett helt okej facit får man konstatera i och med att man ställts mot Villarreal och Valencia på bortaplan. Dock tycker vi förlusten mot Cadiz väcker frågetecken, 2-0 på hemmaplan är ett svagt resultat och känslan överlag säger att Huesca kommer att få det tufft i La Liga den här säsongen. Vi är inte så säkra på att det blir ett nytt kontrakt, utan truppen känns helt enkelt för svag.

Vi vore därför enormt överraskade ifall SD Huesca lyckades fälla Atletico Madrid, det ska helt enkelt inte kunna ske efter Atleticos positiva insats i premiären, Simeones mannar är för bra och därför tror vi även man plockar en komfortabel seger på onsdag.

Ett odds på asianmarknaden är därför utav intresse, spelvärdet är onekligen fint här, på Atletico Madrid (-1 asian handicap) – insatsen tillbaka vid en uddamålsseger. Att de åtminstone vinner känns som en garanti, och då kan de mycket väl göra det med två baljor. Spelet betalar finfina 1.84x insatsen hos spelbolaget Snabbare och blir vårt speltips från Estadio El Alcoraz.

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2 (-1 asian handicap)
Odds: 1.84
Bolag: Snabbare (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming