speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Real Madrid 21/6: Tydlig skillnad just nu

Real Sociedad har inte alls sett bra ut sedan återstarten, tillskillnad från Real Madrid. Gästerna vinner!

Twitter Facebook

Ett kryss mot Osasuna följdes upp med ett nederlag mot Deportivo Alaves, Real Sociedad har inte direkt fått bästa möjliga start sedan återstarten vilket innebär att man tappat viktig mark i jakten på en Champions League-plats.

Det skiljer förvisso bara två poäng mellan Real Sociedad och fjärdeplacerade Atletico Madrid men är det så att Atletico nu växlar upp så har vi svårt att se att Sociedad ska kunna utmana dem. Atletico är högst troligt där för att stanna – om de nu inte även tar sig förbi Sevilla längre fram.

Det är alltså ett omskakat och pressat Real Sociedad som ställs mot Real Madrid den här söndagskvällen, och man ställs dessutom mot ett väldigt formstarkt Real Madrid. Zidanes mannar har tillskillnad från Sociedad fått bästa möjliga start här, med seger över Eibar och Valencia. Valencia slog man dessutom väldigt komfortabelt med 3-0 efter ett drömmål av Karim Benzema. En mycket imponerande insats.

Motivation och klass

Barcelona tappade som bekant två viktiga poäng mot Sevilla i fredags vilket innebär att Real Madrid nu har en förstaplats i sina egna händer. Med nio omgångar kvar att spela så förväntar vi oss därför att Real Madrid gör jobbet. De har trots allt inte vunnit ligan sedan 2017 och seriespelet är därför prio ett för Zidane.

Motivation slår klass brukar det låta, i vår bok talar båda faktorerna för Real Madrid på söndag. Addera därtill formläget och det hela blir väldigt tydligt, Real Madrid ska bara besegra Real Sociedad här på ett tomt Estadio Anoeta.

Och här tycker vi trots allt spelbolaget Hajper bjuder till i form av ett fint odds på 1X2-marknaden, den raka tvåan betalar alltså fina 1.68 gånger insatsen. Det blir även vårt speltips härifrån, spelvärt enda ner till 1.60 i vår bok. Allting talar för Real Madrid. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.68
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming