speltips_skribent

Speltips Real Sociedad – Mirandes 13/2: Semifinal nummer 2!

Real Sociedad bör vara steget större än Mirandes här i San Sebastian, trots semifinalnerver i luften. Trygg seger?

Twitter Facebook

Real Sociedad har haft en fantastisk period här på slutet, med ett säkrat avancemang på Santiago Bernabeu i Copa del Rey, och en derbyseger mot Athletic Bilbao i ligaspelet.

Och givetvis är det extra kul att vår alldeles egna Aleksander Isak haft en avgörande roll, i båda dem matcherna. Tre baljor och två assist har det blivit, vilket även gjort till honom till en publikfavorit här i San Sebastian!

Vi räknar därför med att vi får bevittna en fantastisk inramning på Estadio Anoeta när Mirandes tittar förbi. Och här utgår vi trots allt ifrån att Sociedad tar ett järngrepp om matchen, direkt från matchstart. De kliver in i torsdagens möte med största möjliga självförtroende, och jagar sin femte raka seger här på hemmaplan.

Addera därtill att vi har ett utvilat Real Sociedad framför oss, Ødegaard vilades i helgen, Isak lirade i 35 min och Januzaj i cirka 30. Nacho Monreal satt av hela matchen på avbytarbänken dessutom. Ett piggt Sociedad med andra ord, därför räknar vi med att Mirandes får det jobbigt här!

Klasskillnad?

Mirandes förtjänar all cred, och lite till för deras bedrift i den spanska cupen så här långt. Det är på sin plats att lyfta fram. Segunda Division-klubben har slagit ut Celta Vigo, Sevilla och Villarreal på vägen till en semifinal, och det är minst sagt otroligt, men! Det är även på sin plats att lyfta fram det faktum att Mirandes agerade hemmalag, i samtliga dem tre matcherna.

Förutsättningarna förändras minst sagt när Mirandes kliver in på Estadio Anoeta. Laget har alltså enbart gått segrande ur 3 av 13 matcher på bortaplan i ligaspelet. Det är en siffra att ta hänsyn till.

Slutligen, så har vi väldigt svårt att se att Real Sociedad ska missa den här drömmöjligheten, det kan ju bli så att vi får bevittna ett baskiskt derby i Copa del Rey-finalen. Alltså ett derby, med en titel i potten! Vi väljer Sociedads sida.

Real Sociedad (-1.5 asian handicap) klickas in till 2.05x insatsen hos spelbolaget SpeedyBet – missa absolut inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 2000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

200% upp till 1000 kr – hos ComeOn

Sätt in 500 kr, och få 1500 kr att spela för hos speljätten ComeOn.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 2.05
Bolag: SpeedyBet (2000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming