speltips_skribent

Speltips Real Betis – Real Madrid 26/9: De utmanar om tre pinnar

Real Betis har fått en drömstart på säsongen med två raka segrar. Fäller man dem regerande mästarna också?

Twitter Facebook

Manuel Pellegrini har som bekant anslutit till Real Betis och det är en tränare de flesta säkerligen känner till, en tränare som känner till La Liga väldigt bra och som vi tror blir väldigt nyttig för den här föreningen. Real Betis har behövt stabilitet och nu fått detta, och redan så här efter två omgångar är det tydligt att saker och ting blivit bättre.

Och här tänker vi främst på defensiven, Real Betis var katastrofala i försvaret i fjol, man läckte in bakåt och var ett av dem lagen i serien som släppt in flest mål. Idag, två omgångar in i seriespelet har man noll insläppta. Förvisso har man ställts mot generöst motstånd, Real Madrid är givetvis något helt annat, men det är trots allt fortfarande relevant att lyfta fram.

Betis offensiv behöver samtidigt ingen vidare presentation, den kryllar av fina lirare som Fekir, Iglesias, Tello, Canales och 39-årige Joaquin bland annat, spelare som onekligen kan ställa till det för Real Madrid på lördag.

Real Madrid å andra sidan inledde säsongen med att spela oavgjort mot Real Sociedad, 0-0 slutade den matchen och slutsatserna vi drar från den premiären är det faktum att Real kommer att, i princip se exakt ut likadana som i fjol. Stark defensiv, men svagare i den sista tredjedelen längre upp i banan. Där känns det tunt med Rodrygo och Vinicius på kanterna. Än så länge. Hazard är som bekant på väg tillbaka, men status är oklar på belgaren, som inte alls fått det att stämma i den vita tröjan. Asensio är även han på väg tillbaka och dessa två är i princip som två nyförvärv i år också.

Överspelet intressant

Det är fortfarande oklart kring vad status är på lirare som Hazard, Asensio, Vazquez, Isco och Militao. En sak är säker, Mariano missar garanterat matchen, men dem andra lirarna fanns åtminstone med och tränade med Real för fullt igår, bortsett från Militao som körde på själv inomhus.

Pellegrini kan samtidigt forma exakt samma elva som i förra helgen, och det tycker vi talar för Real Betis i den här matchen. Det är ett lag som är fyllt av självförtorende och får man även in kontinuiteten så vet vi vilken höjd Betis har, de är tillräckligt bra för att lira om Europa-platser. Det är en sak som är säker.

Vi är därför inne på att vi får bevittna en del mål här på lördag, senast lagen ställdes mot varandra här på Benito Villamarin vann Betis med 2-1 och vi räknar med samma resultat, åt något håll i det här mötet också.

Över 2.5 mål i matchen blir därför vårt speltips från den här matchen, spelet klickas in till godkända 1.73x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.73
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming