speltips_skribent

Speltips Real Betis – Espanyol 25/6: Ny tränare vid rodret

Får vi se en reaktion direkt från Real Betis sida med ett nytt namn på avbytarbänken?

Twitter Facebook

Rubi fick det inte alls att stämma för Real Betis den här säsongen och efter att ha åkt på tre raka poängtapp sedan återstarten av La Liga så fick klubben nog, Alexis Trujillo – sportchef i klubben – tar över uppdraget som huvudtränare tillfälligt för att slutföra säsongen.

Och här förväntar vi oss trots allt att se en reaktion från Real Betis sida direkt, man har ett imponerande lag med klasslirare och det är i vår värld ett lag som direkt ska vara med och utmana om Europa-platser. En av La Ligas mest spännande trupper. Helt klart.

Med en ny röst i omklädningsrummet kan säkerligen laget komma igång, nu har man förvisso 14 poäng upp till en sjätteplats i tabellen och därför tyder det mesta på att det dessvärre inte blir något Real Betis ute i Europa nästa säsong, men tabellpositionen bör man kunna finslipa i dem avslutande omgångarna. Top 10 åtminstone?

Tydlig skillnad, trots allt

Tabelljumbon Espanyol såg till att vinna sin match i återstarten av La Liga, Deportivo Alaves besegrades komfortabelt med 2-0 på hemmaplan och där och då var känslan kring Espanyol, trots allt positiv. När man i omgången efter dessutom plockade poäng mot Getafe i Madrid, så började det bubbla lite grann kring Espanyol, de har trots allt ett bättre lagbygge än både Leganes och Mallorca och därför sa känslan att Espanyol trots allt löser ett nytt kontrakt.

Men väl framme i omgången efter, den senaste, föll man mot Levante med 3-1 på hemmaplan. En väldigt tung förlust som någonstans bekräftade Espanyols problem, deras försvarsspel håller inte och offensiven är direkt svag. Bara 26 baljor så här långt.

Nu har Espanyol helt plötsligt fem poäng upp till säker mark, med en förlust i bagaget. Därför tycker vi trots allt Betis bör ha en god chans till att besegra Espanyol på torsdag. Ett generöst motstånd, minst sagt.

Med det sagt så klickar vi in Real Betis som vinnare i matchen till finfina 2.20x insatsen hos spelbolaget Betway. Bra värde!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.20
Bolag: Betway (1000 kr bonus)
Spelstopp: 22:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming