speltips_skribent

Speltips RB Leipzig – Paderborn 6/6: Spel från halvtidsmarknaden

Paderborn är så gott som klara för spel i andradivisionen nästa säsong, proppen ur för Leipzig på lördag?

Twitter Facebook

Nykomlingen Paderborn ser bara ut att göra en säsong i högstaligan efter en väldigt svag säsong, bevisligen så var steget upp till Bundesliga 1 alldeles för stort och vi konstaterar att laget numer infinner sig 10 poäng från säker mark, med 5 omgångar kvar att spela för.

15 poäng står alltså på spel och det ska onekligen mycket till ifall Paderborn ska kunna lösa det här, de ställs trots allt mot Leipzig här och har dessutom Borussia M'gladbach och Eintracht Frankfurt framför sig.

Vi konstaterar därför redan nu att det blir spel i Zweite nästa säsong, för tittar vi närmre på hur laget presterat här under dem senaste veckorna så ser det allt annat än ljust ut. 10 raka poängtapp är ett faktum för Paderborn, av dessa 10 har man förlorat 6 och bara skrapat ihop fyra ynka poäng – det efter matcher mot krislaget Schalke, Fortuna Dusseldorf, Hoffenheim och Augsburg. Ett lag som Leipzig är på en helt annan nivå.

Leipzig har förvisso sett en aning trögstartade ut efter återupptagandet för fyra veckor sedan men trots detta har man alltså plockat åtta poäng på fyra omgångar – och samtidigt hunnit med att krossa Mainz med 5-0. Addera därtill fyra nya baljor senast mot FC Köln, offensiven fungerar bevisligen bra och på lördag ställs Leipzig dessutom mot ett defensivt svagt motstånd, därför kan vi bara se den här matchen sluta på ett sätt.

Spiken i kistan direkt?

Paderborn har som sagt fått med sig ett par oavgjorda resultat här under dem senaste veckorna men så fort svårighetsgraden höjdes i söndags, så föll man stort direkt. Borussia Dortmund besegrade Paderborn med 6-1 i den senaste omgången, och även fastän vi möjligtvis inte tror på samma siffror här på lördag, så vore det trots allt inte en överraskning ifall Leipzig, även dem mäktade med fyra, fem baljor här.

Leipzig har trots allt gjort 11 mål på sina 3 senaste matcher, Timo Werner sprutar dessutom in mål och därför har vi svårt att se ett annorlunda scenario än det att Leipzig trycker på direkt från matchstart. De lär vilja sätta spiken i kistan direkt och vi kommer därför att syna ett spel från halvtidsmarknaden – matchen lär vara avgjort redan efter 45 minuter. Det är vår fasta övertygelse.

Leipzig (-1 asian handicap) HT, är ett givet utfall här, speciellt i och med att offensiven gått så bra. Kommer ettan inom 20, så lär även tvåan göra det innan 45. Senast vi synade det här spelet löste Bayern en 3-0-ledning i halvtid, den här gången hoppas vi på Werner och Leipzig.

Spelet klickas in till finfina 1.94x insatsen hos spelbolaget Snabbare. Hos dem får ni 1500 kr i välkomstbonus. ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SNABBARE – FÅ 1500 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

100% upp till 3000 kr – hos LeoVegas

Sätt in 3000 kr, och få 6000 kr att spela för hos speljätten LeoVegas.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1 asian handicap) HT
Odds: 1.94
Bolag: Snabbare (1500 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming