speltips_skribent

Speltips PSG – Strasbourg 23/12: Avslutar 2020 med en vinst

PSG har inte alls varit lika självklara i Ligue 1 som under tidigare säsonger, men visst bör man besegra bottenlaget Strasbourg här i Paris?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS MR GREEN!

Twitter Facebook

Att se PSG infinna sig på en tredjeplats i tabellen efter 16 spelade omgångar i Ligue 1 tillhör inte direkt vanligheterna här i Frankrike, men vi konstaterar samtidigt att det är kul, men även välbehövligt för den här ligan – det kommer man inte ifrån i PSG:s jakt på ett åttonde ligaguld på dem nio senaste åren.

Och högst troligt kommer även PSG att vinna Ligue 1 den här säsongen också, vi förväntar oss att man sticker iväg under våren när skadeläget börjar se bättre ut. För det går inte att blunda för att just skadorna varit den stora anledningen till att man faktiskt gått så trögt, man har i princip saknat 10 spelare i varje match och även fastän man har sina miljarder så påverkar det givetvis deras nivå.

Till onsdagens möte är Neymar fortfarande out, även Florenzi, Kimpembe, Kurzawa, Paredes, Pereira, Sarabia, Icardi, Diallo och Bernat. Det är fortfarande en lång lista, och en allvarlig sådan men faktum är att Mbappe ser ut att kunna starta, och tillsammans med Di Maria i offensiven, så bör det trots allt gå att fälla Strasbourg här på hemmaplan – de fixade trots allt ett kryss mot ligaledaren Lille på bortaplan här senast.

Strasbourg räcker inte till

Strasbourg är ett fysiskt gäng och har med hjälp av detta tidigare presterat bra mot PSG. De fick exempelvis med sig ett poäng härifrån Paris i fjol, och året innan det spelade man 1-1 mot PSG på hemmaplan. Två resultat som möjligtvis kan tala för Strasbourg, men det är samtidigt på sin plats att lyfta fram det faktum att dessa två matcher även ägde rum under andra omständigheter. I fjol var PSG i princip redan klara ligavinnare, man hade ett stort gap ner till nästa motstånd i tabellen och så ser det alltså inte ut på onsdag. Detta är lite av en måstematch för PSG, som behöver haka på Lille och Lyon.

Därför har vi en känsla av att PSG kommer att kliva ut hårt onsdag, de agerar trots allt hemmalag och det är trots allt årets sista match dessutom, sedan är det match igen den 6 januari – och självklart vill PSG kliva in i uppehållet med en säkrad trea här.

Vi kommer därför att testa en slant på PSG (-1.5 asian handicap) till godkända 1.83 x insatsen hos spelbolaget Mr Green. Strasbourg föll trots allt mot Bordeaux här närmst, med 2-0 på hemmaplan. Bör därför kunna bli 2-0 här på onsdag också.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR I FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.83
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming

Jämför odds: