speltips_skribent

Speltips Paris Saint-Germain – Angers 2/10: Lossnar ordentligt!

Neymar, Icardi och Mbappe i offensiven lär orsaka problem för Angers. Vi räknar med en trygg hemmaseger. Tredje raka för PSG.

Twitter Facebook

PSG skapade lite spänning genom att förlora sina två inledande matcher i årets upplaga av Ligue 1, den spänningen är dock som bortblåst i och med att varken Lyon eller Marseille utnyttjat möjligheten att rycka från i tabellen. Faktum är att både Marseille och Lyon infinner sig bakom PSG i tabellen.

Istället har Rennes tagit tag i taktpinnen och sett till att vinna fyra av sina fem inledande fighter, fortsatt obesegrade dessutom vilket betyder att man placerar sig fyra poäng före PSG. Det är dock ett avstånd PSG enkelt kommer att ta igen, de kommer självklart att vinna den här serien överlägset i år också. Tyvärr!

PSG kliver in i fredagens möte med tre raka segrar i bagaget, dessutom tre raka nollor vilket bara bekräftar att man menar allvar igen. Truppen är i princip intakt, bortsett från Di Maria och Kurzawa som fortfarande är avstängda. Dem kan man dock ersätta. Därför räknar vi med att PSG noteras för en fjärde raka seger på fredag.

Storseger?

Angers gör alltså sin sjätte raka säsong i Ligue 1 i år, och imponerande är det faktum att man redan lyckats etablera sig i mitten av tabellen. Varken under det första året eller här på slutet har man varit nära på att åka ur, utan tabellplaceringarna har sett ut som följande; 11, 13, 14, 11 och 9. Ett klassiskt mittengäng alltså.

Idag, fem omgångar in i seriespelet, finner vi dem på en 8:e plats i tabellen, med exakt lika många poäng som PSG har på kontot. Dock har man plockat dessa segrar mot lag av en helt annan kaliber, Dijon, Reims och här senast Brest. De två förstnämnda agerar tabelljumbo, respektive nästjumbo och Brest har förlorat tre av fem matcher i år. PSG är givetvis något helt annat.

Skillnaden är helt enkel enorm mellan dessa två lag, PSG vann exempelvis samma möte i fjol, med 4-0. De har dessutom besegrat Angers i nio raka matcher inför fredagens möte – addera därtill att de gjort 26 mål.

Hade PSG agerar ligaetta med ett stort avstånd ner till tabelltvåan så hade vi möjligtvis inte klivit in på samma lina som vi kommer att göra nu. Men nu ser det alltså annorlunda ut, PSG jagar Rennes och är fortfarande ute efter revansch efter sin svaga start.

PSG (-2.5 asian handicap) testas till finfina 2.01 x degen hos spelbolaget CampoBet.

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-2.5 asian handicap)
Odds: 2.01
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming