speltips_skribent

Speltips Östersund – Malmö FF 16/7: Vägskäl och måstematch

Malmö FF har inte råd att tappa fler poäng framöver, tre poäng är ett måste mot Östersund på torsdag.

Twitter Facebook

Vi finner Malmö FF först på en sjundeplats i tabellen, sju poäng efter ligaledaren IFK Norrköping. Som ni förstår så är torsdagens möte av kategorin en måstematch för Tomassons mannar, annars riskerar man onekligen att hamna för långt efter – och ett avstånd ska aldrig underskattas. Det blir bara jobbigt framöver.

Därför måste Malmö FF besegra Östersund på torsdag, och man bör väl ändå ha en god chans att göra det? Östersund lär slåss för sin överlevnad den här säsongen, även fastän deras poängskörd sett lite bättre ut här på slutet, vi tänker på segern över Falkenberg senast.

Dock så går det inte riktigt att blunda för att Falkenberg inte är ett Malmö FF, trots Malmös siffror under inledningen. Får Malmö spelet att stämma besegrar de Östersund i 8 av 10 fall, och det är en tillräckligt övertygande siffra för att valet ska falla på dem i torsdagens möte.

Defensiven en nyckel

Trots Malmös tuffa spelschema här under dem senaste veckorna så har Malmö FF, efter fighter mot Norrköping, Mjällby, Elfsborg och Djurgården bara släppt in två mål. Deras defensiv har onekligen sett bättre ut och det är givetvis ett stort steg i rätt riktning. Nu är det bara offensiven som måste ta sig i kragen, och med AC tillbaka i truppen så tror vi trots allt Malmö FF ser till att få fart på grejerna där fram också – de har trots allt ett par klasspelare att välja mellan!

Malmö FF får dock fortsatt klara sig utan Lasse Nielsen och Arnór Traustason. Båda saknas på grund av skada.

Med det sagt så väljer vi Malmö FF:s sida i det här mötet, det är dags att växla upp och och det är trot allt ett generöst motstånd Malmö har framför sig. Därför klickar vi in den bergsäkra tvåan på 1X2-marknaden och gör detta till godkända 1.50x insatsen hos spelbolaget LeoVegas. Spelet fungerar alldeles utmärkt i en dubbel. Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.50
Bolag: LeoVegas (100 kr bonus)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming