speltips_skribent

Speltips Napoli – Juventus 17/6: Final i Coppa Italia!

Speltips och odds inför Coppa Italia-finalen mellan Napoli och Juventus. Matchstart är den 17 juni, 21:00.

Twitter Facebook

Onsdagen bjuder onekligen till i form av ett härligt utbud, Premier League rullar igång igen och La Liga går in på sin andra omgång sedan återstarten samtidigt som Allsvenskan fortsätter att rulla. Utöver allt detta har vi även Coppa Italia-finalen mellan Napoli och Juventus. Vackert!

Napoli kliver in i onsdagens final med ett stort självförtroende efter att ha slagit ut Inter i semifinalen, dock så ser man fortsatt ut att få klara sig utan Manolas vilket givetvis är ett stort avbräck i en final som den här, addera därtill att förstakeepern Ospina är avstängd. Detta kan mycket väl komma att avgöra mötet på Stadio Olimpico.

Juventus slog som bekant ut AC Milan ur semifinalen men gjorde detta utan att direkt imponera, den gamla damen tog sig vidare på bortamål och relevant att dessutom lyfta fram i samband med detta är att de spelade den avgörande matchen med en man mer på banan i 75 minuter. En insats som givetvis väcker frågetecken i och med status på AC Milan.

Skadeläget ser dock positivt ut för Juventus, det är fortsatt bara Chiellini och Ramsey som saknas vilket högst troligt innebär att vi får se samma startelva som i mötet mot AC Milan – med Dybala, Ronaldo och Costa längst upp i banan.

Rutinen avgör

Som bekant så är det Juventus som i princip alltid ser till att vinna dessa typer av tillställningar, just Coppa Italia har man vunnit fyra gånger under dem fem senaste åren samtidigt som Napoli senast korades som vinnare 2014. Sådant tenderar att väga tungt när det väl vankas finaler.

Och ja, Juventus såg inte alls bra ut mot AC Milan, där speciellt även Ronaldo såg väldigt blek ut. Portugisen missade dessutom en straff och det är givetvis oroande att Cris inte riktigt är sig själv, men nu är det trots allt en final på spelschemat och alla som följt Ronaldo under hans karriär är väl medvetna om att det är i sådana här matcher han steppar fram.

Det är även på sin plats att lyfta fram det faktum att Napoli var det sämre laget i semifinalen mot Inter, på Stadio San Paolo. Det var inte alls en självklar insats från deras sida och därför tycker vi trots allt Juve ska ha en god chans att lyfta pokalen på onsdag.

Vårt speltips från Rom och Stadio Olimpico blir därför den raka tvåan till finfina 2.05x insatsen hos spelbolaget Casumo. 1-2? Stort lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS CASUMO – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Marknadens bästa odds!

Populära för sina konkurrenskraftiga odds, Bethard erbjuder alla nya kunder 1000 kr i välkomstbonus.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.05
Bolag: Casumo (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming