speltips_skribent

Speltips Manchester City – Arsenal 17/6: Premier League är tillbaka

Tufft motstånd väntar för Arsenal i återstarten av Premier League – Manchester City steget större?

Twitter Facebook

Äntligen! Exakt 100 dagar har passerat sedan Leicester besegrade Aston Villa med 4-0 på King Power Stadium och det är alltså senast vi fick bevittna en fight från Premier League. Men nu är det alltså dags igen, och vi rivstartar direkt med en riktig toppfight mellan Manchester City och Arsenal – hängmatchen från mars som aldrig hann spelas!

Och det ska onekligen bli intressant att se dessa två lag igen så här drygt tre månader senare, Manchester City kan åtminstone glädjas av det faktum att Sane, Aguero, De Bruyne och Laporte samtliga hunnit återhämta sig från sina skador och de är alltså redo för spel på onsdag igen. Mycket positivt!

För Arsenals del så är Kolasinac, Tierney och Soares tillbaka, inte alls samma tyngd i dessa namn men givetvis viktigt för Arteta att ha så många namn som möjligt tillgängliga inför den täta slutspurten framöver. Chambers är alltså det enda avbräcket.

Möjliga startelvor;
Manchester City: Ederson; Walker, Otamendi, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodri, Gundogan; Mahrez, Aguero, Sterling
Arsenal: Leno; Bellerin, Mari, Luiz, Tierney; Ceballos, Xhaka; Pepe, Özil, Aubameyang; Lacazette

City starkare

Hade onsdagens möte gått av stapeln i mars månad så hade en City-seger varit betydligt mer given, men efter ett så här långt uppehåll finns det givetvis ett större utrymme för en Arsenal-skräll, City kan vara en aning trögstartade och det gynnar ju det sämre laget, men i slutändan så har vi, trots detta väldigt svårt att se att Arsenal ska kunna fälla tabelltvåan.

Pep Guardiolas 11:a är helt enkelt bättre än Artetas, i vår värld skiljer det flera nivåer mellan dessa trupper och därför kommer vi även att välja hemmalagets sida i det här mötet. Det går givetvis att argumentera för att Arsenal har sjätteplatsen inom räckhåll, och att det i sin tur är en större motivationsfaktor än den City har – att bibehålla andraplatsen – men det bortser vi ifrån här, och utgår ifrån att få bevittna ett väldigt spelsuget Manchester City.

Arsenal har dessutom haft stora problem med sitt spel på bortaplan, de har bara vunnit 1 av sina 12 senaste matcher på resande fot och det är givetvis en siffra som sticker ut. Därför bör de helt enkelt inte räcka till här på Etihad Stadium.

Vi klickar in exakt samma spel vi hade klickat in i mars månad, alltså; Manchester City (-1.5 asian handicap), till finfina 1.88x insatsen hos spelbolaget Hajper!

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.5 asian handicap)
Odds: 1.88
Bolag: Hajper (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:15
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming