speltips_skribent

Speltips Malmö FF – IFK Göteborg 25/10: Odds tips till 1.99x

Klassisk fight på Stadion! Speltips och odds inför mötet mellan Malmö FF och IFK Göteborg. Matchstart: 17:30.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS CAMPOBET!

Twitter Facebook

Oavsett hur man än väljer och se på det hela så kommer man inte från det faktum att Djurgårdens vändning mot Malmö FF, bara innebär en större uppförsbacke för IFK Göteborg på söndag. Vi förväntar oss att se ett fokuserat Malmö FF i 90 minuter i den här matchen, och kommer man upp i samma nivå som man gjorde mot Djurgården, ja då kan det bli åka av här.

För så bra var Malmö FF faktiskt i matchen mot Djurgården, en helt otrolig insats som bara bekräftade hur bra detta Malmö egentligen är. Bortser vi från första 10, där DIF trots allt hade ett par positiva aktioner, och från sista 10 där vändningen skedde, så var Malmö FF totalt överlägsna. Det var nästan häftigt att bevittna, klasser bättre än DIF var man alltså.

Och även fastän man alltså föll mot Djurgården så är inte direkt Malmös förstaplats hotad, men det kan komma att skilja fem poäng ifall Häcken vinner sin hängmatch, vilket får oss att tro på att Malmö kliver ut starkt på söndag. Att de nu bestämmer sig för att säkra det där ligaguldet, för besegrar man Göteborg på söndag, och sedan Helsingborg i nästa, ja då är saken i princip klar.

Och därför har vi väldigt svårt att se att IFK Göteborg ska kunna stå emot här, de är klasser sämre i år och har inte alls övertygat här på slutet heller. Direkt ofarliga i matchen mot AIK senast, inga direkta indikationer på att de är på uppgång, utan snarare tvärtom.

Trygg hemmaseger!

Tittar vi närmre på hur Malmö FF presterat här på hemmaplan under säsongens gång, så kan vi alltså konstatera att man fortfarande är obesegrade. 12 matcher, 8 vinster och 4 kryss. Dessutom en målskillnad som lyder 23-8. Oerhört imponerande, minst sagt. Addera därtill en stabil 2-0-seger över Cracovia samt en 5-0-seger över Lokomotiva Zagreb i EL-kvalet.

Det skiljer helt enkelt ljusår mellan Malmö FF och IFK Göteborg i dagsläget, IFK har alltså vunnit 2 av sina 20 senaste matcher, samtidigt som de – tillskillnad från förr – förlorar matcher, istället för att få med sig kryss.

Att Malmö FF vinner med två mål eller fler ser vi därför som en självklarhet här på söndag, hemmaplansfördelen, dagsformen och kvalitén är tre tillräckligt tunga faktorer som talar för Malmö, och som i sin tur får oss att klicka in Malmö FF (-1.25 asian handicap), till finfina 1.99 x degen hos spelbolaget CampoBet. 2-0?

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betway: 100 SEK i bonus

Sätt in 100 kr hos Betway – få 200 kr att spela för.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap)
Odds: 1.99
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming