speltips_skribent

Speltips Malmö FF – IF Elfsborg 30/8: De vinner seriefinalen!

Sju poäng skiljer Malmö FF och IF Elfsborg åt i tabellen inför omgång 18 – tre viktiga pinnar står på spel här!

Twitter Facebook

Malmö FF har onekligen en fin möjlighet att hänga av Elfsborg på söndagseftermiddagen. Annorlunda går det inte att se på det hela i och med poängskillnaden i nuläget. 7 poäng kan alltså bli 10, och med 12 återstående omgångar efter det så kan vi inte se Elfsborg hinna ikapp. Malmö är för bra för det.

Därför står väldigt mycket på spel för Elfsborgs del, vilket vi tror öppnar upp för ett försiktigt bortalag i det här mötet. Den stora frågan är bara hur långt ifrån sin identitet man vågar gå, Elfsborg infinner sig trots allt på en andraplats tack vare deras mod. Ändrar man på detta så öppnar man onekligen upp för Malmö FF. Ett scenario som vi tror, mycket väl kan inträffa.

Annorlunda ser det ut för Malmö, som infunnit sig i den här situationen vid ett flertal tillfällen under dem senaste åren. Det här är ett minst sagt rutinerat lag, som trivs alldeles utmärkt i den här miljön. Gapet ner till Elfsborg innebär dessutom att man entrar banan utan press, det är Elfsborg som behöver vinna och det talar helt klart för Malmö på söndag.

Elfsborg, ett favoritmotstånd

Nu är det så att Elfsborg besegrade Malmö FF så sent som i juli månad, 1-0 skrevs slutresultatet till i den matchen men Malmö FF var onekligen på en annan plats vid det tillfället. Det går inte att bortse ifrån. Nu är Malmö så där självklara i sina insatser som de varit under tidigare år, och då har de alltså alltid haft väldigt lätt för motståndet Elfsborg.

Bortser vi från förlusten mot Elfsborg här senast, så kan vi alltså konstatera att Malmö FF besegrat Borås-klubben i åtta raka matcher – tre av dem har man dessutom vunnit med fler än två mål. Stort övertag!

Och precis som vi nämner så har Malmö växlat upp, de är Sveriges överlägset bästa fotbollslag just nu och kliver in i söndagens möte med sex segrar på dem sju senaste matcherna. Noll förluster. Vi har därför väldigt svårt att se att Elfsborg ska kunna rubba på Malmö.

Med det sagt så klickar vi in den raka ettan till godkända 1.67x insatsen hos spelbolaget CampoBet. Missa absolut inte deras välkomstbonus! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS CAMPOBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.67
Bolag: CampoBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 17:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming