speltips_skribent

Speltips Malmö FF – Granada 1/10: Spännande test för MFF!

Fjolårets tabellsjua i La Liga, Granada är ute efter sitt första Europa-äventyr någonsin. Steget större än Malmö? Eller kan MFF skrälla?

Twitter Facebook

Bara en match står i vägen för Granadas stora, och allra första Europa-äventyr. Det är även ett lag från La Liga, som tog landet med storm i fjol när de noterades för en historisk sjundeplats. Ja, det är ett tufft motstånd Malmö FF har framför sig på torsdag, men jäklar vilket spännande test. Har MFF en chans här? Eller tar sig Granada vidare enkelt?

Vi tror varken på det ena eller det andra, vi hamnar någonstans i mitten av dem frågeställningarna och har svårt att se att Malmö ska stå där som vinnare efter 90 spelade. Men vi har även svårt att se att MFF ska göra bort sig.

MFF kommer att orsaka problem för Granda, de har stor erfarenhet från dessa sammanhang och har dessutom växlat upp här på slutet. Man besegrade Häcken med stabila 3-0 i seriefinalen, och i den tidigare rundan av EL-kvalet slog man Lokomotiva Zagreb med otroliga 5-0. MFF har dessutom bara förlorat en match sedan den 5 juli – alltså 19 matcher och blott 1 förlust.

Räcker det?

Vi är dessvärre inte så säkra på det, Granada är inte direkt något mediokert gäng i Spanien, utan de har faktiskt – bortsett från storförlusten mot Atletico senast – fått en positiv start på säsongen. Faktiskt. Trots 6-1 i baken alltså.

Granada vann sina två inledande fighter inför den där förlusten mot Atletico, mot Athletic Bilbao och Deportivo Alaves. Addera därtill 2-0 mot Lokomotiv Tbilisi i EL-kvalet, samt 4-0 mot FK Teuta. Fem matcher så här långt under 20/21, och fyra segrar.

Vi är istället säkra på att Granada lagt förlusten mot Atletico bakom sig, och kliver in här med ett 100-procentigt fokus. Man ska ut i Europa för första gången någonsin, och med klasspelare som Yangel Herrera, Luis Milla, Kenedy, Roberto Soldado och Puertas i truppen, lär man lösa det.

Vi väljer därför att klicka in Granada som vinnare i matchen och gör detta till exakt dubbla degen hos Unibet. Lycka till!

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 2.00
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 19:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming