speltips_skribent

Speltips Malmö FF – BK Häcken 27/9: Val av sida i seriefinalen

Seriefinal och en helt avgörande batalj på Stadion, Malmö FF kan ta ett stort kliv mot sitt första ligaguld sedan 2017.

Twitter Facebook

Det skiljer sex poäng Malmö FF och BK Häcken åt i den Allsvenska tabellen inför söndagens möte, Häcken har då matchen mindre spelad dessutom, vilket givetvis gör den här bataljen superintressant så här på förhand. Vinner Häcken så har de alltså i princip förstaplatsen i sina egna händer. Trevliga förutsättningar!

Hur ser då chansen ut för Häcken på söndag? Sett till historien så talar dessvärre inte mycket för att man vinner den här matchen, man har haft stora problem med att besegra Malmö FF under dem senaste åren, och har mer exakt bara vunnit 1 av dem 10 senaste matcherna. Det är givetvis siffror man har i skallen när man kliver in här på Stadion.

Det ska dock samtidigt inte påverka allt för mycket, Malmö FF har heller inte besegrat Häcken allt för många gånger under dem senaste åren, utan dem flesta matcherna har faktiskt slutat oavgjort, mer exakt har man spelat oavgjort i fyra raka matcher inför söndagens möte. Vi kan därför högst troligt räkna med en tät kamp här på Stadion, historien och förutsättningarna talar för ett sådant scenario i alla fall.

En tät kamp Malmö till slut vinner

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så är det svårt att blunda för det faktum att Malmö FF är seriens absolut bästa fotbollslag. Bara deras senaste insats mot Lokomotiva Zagreb bekräftar det, 5-0 i ett Europa League-kval alltså. Stort!

Kvalitén, bredden och mentaliteten talar helt enkelt för Malmö i den här matchen, det är en livsviktig fight och vi har ännu inte sett Häcken kliva ut bestämt och vinna dessa typ av tillställningar, åtminstone inte i ett sådant här skede, när man ställs mot ligaettan och allting står på spel. Vi är därför inte så säkra på att man pallar det. Med Malmö FF vet vi åtminstone, de har lirat massvis med sådana här matcher och allt som oftast gått segrande ur dem. Det är en tung faktor som lär påverka utfallet i söndagens möte.

Vi kliver därför helt enkelt in och väljer Malmö FF:s sida direkt på 1X2-marknaden, den raka ettan betalar fina 1.83x insatsen och är helt klart värd en slant – det är Malmö FF trots allt. Oddset hittar ni hos spelbolaget Hajper.

 RYGGA DITT SPEL HOS HAJPER – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Leovegas: få 100 SEK i freebet

Leovegas ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 1.83
Bolag: Hajper (100 kr bonus)
Spelstopp: 14:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming