speltips_skribent

Speltips Lyon – Juventus 26/2: Vi väljer sida – Ronaldo avgör?

Cristiano Ronaldo har nätat i 11 raka ligamatcher för sitt Juventus, blir högst troligt en balja och seger här också!

Twitter Facebook

Allvaret höjs i samband med att lagen entrar åttondelsfinalerna i Champions League, och det är nu, här Juventus ska vara som allra bäst under hela säsongen, åtminstone ska man vara uppe och nosa på 90% av sin kapacitet, för här framöver blir det bara tuffare och tuffare.

Och Juventus har som bekant ett uttalat mål om att vinna hela Champions League, därför ägde värvningen av Cristiano Ronaldo rum och det ska därför inte heller ens finnas på kartan att Lyon utmanar Juve här – ja inte ens på Parc Olympique Lyonnais!

Chiellini är som bekant tillbaka efter sin skada och det är givetvis en viktig pjäs för Juventus, att få tillbaka sin lagkapten betyder otroligt mycket, både på ett sportsligt plan men även ett psykologiskt – hans närvaro i ett omklädningsrum innan match, samt på plan kan inte underskattas. Juve har, tror vi lidit extra mycket den här säsongen, just på grund av att man saknat Chiellinis ledaregenskaper.

Och turligt nog, för Juves del så är Lyon onekligen lite av ett frågetecken den här säsongen, det går helt enkelt inte att blunda för när Lyon infinner sig först på en 7:e i tabellen efter 26 spelade omgångar – 15(!) poäng efter tabelltvåan Marseille. Det säger väl egentligen allting om deras insats så här långt, de har alltså bara vunnit 10 av 26 ligamatcher.

Bra värde på Juve!

Oavsett hur vi än vrider och vänder på det hela så har vi väldigt svårt att se att Lyon ska kunna få med sig ett bra resultat från onsdagens möte. Deras form har inte direkt sett bättre ut här på slutet, utan faktum är att Lyon bara vunnit en av sina fem senaste ligamatcher. Poängtapp mot Strasbourg i den sensate ligamatchen här på Parc Olympique Lyonnais – innan dess tapp mot Amiens(!).

Rutinen, kvalitén, formen och Ronaldo talar för Juventus i den här matchen, så är det. Alla som följt CL under de senaste åren är väl medvetna om att Cris tenderar att växla upp här i slutspelet, och med tanke på att han nu kliver in i den här matchen med minst ett mål, i 11 raka ligamatcher så har vi svårt att se hur Lyon-defensiven ska kunna stå emot här.

Addera därtill att Memphis Depay är skadad och missar matchen, holländaren är helt klart en av Lyons bästa lirare. Den ordinarie högerbacken Rafael är dessutom ett frågetecken.

I och med att en Juventus-seger nu betalar så otroligt bra på 1X2-marknaden, så ser vi ingen som helst anledning till att låta bli – den raka tvåan klickas därför in till 1.95x insatsen hos spelbolaget Bethard! Stort lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 2
Odds: 1.95
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming