speltips_skribent

Speltips Lille – Nantes 25/9: Ett målspel i fokus

Fredagens enda fight från Ligue 1, obesegrade Lille ställs mot Nantes på Stade Pierre-Mauroy.

Twitter Facebook

Ligue 1 är redan fyra omgångar gammal, till skillnad från andra ligor som släpar efter, vilket betyder att saker och ting börjar sätta sig, åtminstone kan man se mönster hos respektive lag och i sin tur även få en uppfattning kring var klubbarna står säsongen 20/21. Absolut inte en 100-procentig bild, men åtminstone till 80.

Lille stod som bekant för en fin säsong i fjol när de plockade den sista Europa-platsen, via sin fjärdeplats i tabellen. Endast ett poäng bakom Rennes som knep CL-platsen. Det får trots allt anses som en fin säsong och även det faktum att man lyckades sälja av Victor Osimhen för 70 miljoner euro i sommar, nigerianen gjorde 13 ligamål för Lille i fjol och är givetvis ett tungt tapp på så vis, men att få in den slanten för Lille är absolut inte fel.

Ersättaren till Osimhen stavas Jonathan David, en lirare Lille plockade från belgiska Gent för cirka 32 miljoner euro. Lille har även fått in den välkände Burak Yilmaz gratis, och just dessa två lirare har startat i Lilles tre senaste ligamatcher. Facit? Noll mål. Men det bör släppa här framöver, i en liga som Ligue 1 är det trots allt ett tungt anfallspar. Det finns ett par baljor i en lirare som Yilmaz, även fastän han nu för tiden är 35 bast. David gjorde samtidigt 18 mål och 8 assist för Gent i fjol.

Odds tips till 2.14x

Vi räknar med att Lille besegrar Nantes på fredag, även fastän vi nu inte kommer att gå in på varken 1X2-marknaden, eller asianmarknaden. Istället kommer vi att investera i målmarknaden, och mer exakt enbart fokusera på Lille här – att hemmalaget gör minst två baljor i den här matchen.

Nantes är absolut inget dåligt motstånd, man hamnade trots allt bara 12 poäng bakom Lille i fjol, vilket ju inte är något enormt avstånd. De har även fått en okej start på årets säsong med resultatraden 1-2-1, men! De har trots allt släppt in fem mål så här långt, och fyra av dem målen har man släppt in i dem två senaste omgångarna, när svårighetsgraden höjts – mot Monaco och Saint Etienne.

Det bör trots allt släppa för Lilles anfallsduo snart, noll mål är givetvis under all kritik men vi har samtidigt svårt att se att de ska fortsätta gå av banan mållösa en längre tid. Därför klickar vi in Lille – över 1.5 mål i matchen, till finfina 2.14x insatsen hos spelbolaget Unibet.

 RYGGA DITT SPEL HOS UNIBET – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Betfair ger dig 100 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Betfair – få 100 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Lille – över 1.5 mål i matchen
Odds: 2.14
Bolag: Unibet (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming