speltips_skribent

Speltips Leicester – Wolves 8/11: Oddset måste testas

Fem raka segrar är ett faktum för Rodgers Leicester inför söndagens möte, inkasserar ytterligare en trea?

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS BETWAY!

Twitter Facebook

Leicester har övertygat stort i både Premier League och Europa League, sedan dem där två förlusterna mot Aston Villa och West Ham. För faktum är att man sedan dess vunnit samtliga matcher. Dessutom på ett övertygande vis.

Vi kan alltså konstatera att Leicester har gjort hela 14 mål på dem 5 senaste matcherna, dessutom har man gjort 4 mål i 2 raka matcher, mot Leeds på bortaplan och här närmst mot Braga i Europa League. Leicester står alltså på full pott i Europa League så här långt och det övertygar givetvis också, i och med att man roterar friskt där.

Därför är självförtroendet också på topp i Leicester-lägret inför söndagens möte mot Wolves, det råder inga som helst tvivel om att de går all in för sin sjätte raka här på King Power Stadium, allt annat vore onekligen en överraskning.

Wolves har även de fått en fin start på säsongen och hittas i skrivande stund på en sjätteplats i tabellen, bara två poäng bakom Leicester (3). Resultatraden 4-1-2, 8-8 vittnar om att man är ett tufft motstånd och därför kommer det också att krävas en 100-procentig insats från Leicesters sida, ifall det ska bli en trepoängare här. Den typen av insats förväntar vi oss dock att Leciester står för, de är i grund och botten det bättre laget och lirar på hemmaplan.

Bra värde på 1×2-marknaden

Castagne, Pereira, Ndidi, Amartey och Soyuncu är fortfarande borta för Leicesters del och missar därmed söndagens möte. Wolves har samtidigt bara Jonny borta på grund av skada. Resterande spelare är tillgängliga.

Positivt skadeläge i Wolves-lägret alltså, men trots detta räknar vi med att de upplever stora problem med Leicesters offensiv här på King Power Stadium. Leciester har besegrat motstånd som City och Arsenal under inledningen och bevisat att de är att räkna med. Det har inte Wolves riktigt gjort på samma vis, de har bara ställts mot en av top 6 klubbarna så här långt, mot City och förlorade den matchen. Annars har deras spelschema varit otroligt trevligt så här inledningsvis.

Vi tycker heller inte Wolves riktigt kommit upp i nivå när det kommer till den offensiva biten, de känns inte alls så där farliga som de gjort tidigare. Bara åtta mål framåt i ligaspelet är givetvis en bekräftelse på detta, Leicester har trots allt gjort mer än det dubbla.

Vi väljer därför att utnyttja det fantastiska värdet på Leicester på 1×2-marknaden, spelbolaget Betway sticker ut hakan och bjuder till i form av ett drömodds här. Vi får alltså hela 2.40x för den raka ettan, och det är alldeles för bra för att låta bli en investering – måste testas! Stort lycka till vid rygg!

 RYGGA DITT SPEL HOS BETWAY – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Casumo ger dig 300 SEK i freebet

Sätt in 100 kr hos Casumo – få 300 kr i gratisspel!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1
Odds: 2.40
Bolag: Betway (100 kr bonus)
Spelstopp: 15:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming