speltips_skribent

Speltips Leicester – Manchester City 22/2: Högoddsare testas!

Manchester City har säsongens viktigaste match fyra dagar bort, Real Madrid på Santiago Bernabeu – resulterar i ett poängtapp på lördag?

Twitter Facebook

Mini-seriefinal på agendan när tabelltvåan Manchester City gästar tabelltrean Leciester på King Power Stadium, det skiljer numer fyra poäng lagen åt i tabellen, vilket innebär att City faktiskt har råd att tappa två poäng utan att det blir alldeles för stora konsekvenser.

Och givetvis så har Pep Guardiola, redan nu tankarna på annat håll, även fastän han självfallet går för samtliga tre pinnar på lördag. I slutändan är det ju trots allt så att ligan är körd för Citys del, samtidigt som man har säsongens viktigaste match framför sig på onsdag, det tycker vi talar för Leicester i den här matchen.

Leicester är som bekant ett väldigt tufft motstånd här på King Power Stadium, det har lag som Tottenham, Arsenal och Chelsea fått erfara. Sju poäng skrapade Leicester ihop mot dem lagen, och det är alltså enbart Liverpool och Southampton(!) som lyckats besegra Leicester här på King Power Stadium under årets säsong.

Vi räknar därför med att City får stångas ordentligt ifall de ska gå segrande ur det här mötet, Leicester lär säkerligen se sin chans här, och även fastän formen varit något svag här på slutet, så tvivlar vi inte en sekund på att de lyckas komma upp i nivå i en sådan här tillställning.

Odds tips till 4.15!

Det är blott 3 matcher, av lagens 11 senaste som resulterat i ett oavgjort resultat men här väljer vi alltså att kliva in på ett sådant spel. Historien behöver inte betyda något, varje match lever trots allt sitt egna liv.

Vi har en känsla av att både Leicester och Manchester City faktiskt är nöjda med ett oavgjort resultat på lördag. Leicester har på så vis stått upp mot ett av världens bästa fotbollslag, samtidigt som krysset, för Citys del innebär att man fortsatt har fyra poäng ner till Leicester.

Hade Leicester däremot klivit in i den här matchen med formen från november och december månad, så hade det helt klart lutat åt en hemmaseger här, men nu så har Leciester faktiskt bara vunnit två av sina åtta senaste matcher – två raka kryss har man dessutom!

Därför väljer vi alltså att kliva in på krysset här, oddset lockar oerhört mycket, speciellt när dessa omständigheter råder. Vi klickar in X till skyhöga 4.15x insatsen hos spelbolaget Leovegas! Lycka till.

 RYGGA DITT SPEL HOS LEOVEGAS – FÅ 3000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa Paf: 100 kr omsättningsfritt

Paf bjuder alla nya kunder på 100 kr, helt utan omsättningskrav. Bra start!
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X
Odds: 4.15
Bolag: Leovegas (3000 kr bonus)
Spelstopp: 18:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming