speltips_skribent

Speltips Juventus – Ferencvaros 24/11: Avgjort i halvtid?

Att Ferencvaros är steget mindre än samtliga lag i den här gruppen är glasklart, Juve vinner komfortabelt på tisdag.

 RYGGA VÅRT SPELTIPS HOS SPEEDYBET!

Twitter Facebook

All respekt för Ferencvaros och deras resa de har gjort under dem senaste åren, men det är alltså i Ungern som den resan ägt rum och inte någon annanstans, det är värt att poängtera. För det är trots allt så att de fortsätter vinna fotbollsmatcher i Ungern, faktum är att de fortfarande är obesegrade under säsongen 20/21, ifall vi enbart tittar på resultaten där – dessutom har de vunnit 8 av 10 matcher.

Men här i Champions League så ser det alltså annorlunda ut, det är ett par nivåer upp och en nivå Ferencvaros dessvärre inte räcker till på. De står förvisso på ett poäng, vilket är ett poäng mer än vad vi på förhand trodde att de skulle samla på sig, men det är även på sin plats att lyfta fram det faktum att Dynamo Kiev helt enkelt slarvade bort den segern borta i Ungern, ett rött kort senare kunde Ferencvaros göra 2-2 i den 90:e matchminuten.

Och det hela har alltså varit väldigt tydligt, Barcelona gjorde fem mål på Ferencvaros, varav två av målen kom efter att Pique fått syna det röda kortet, och här närmst gjorde alltså Juve fyra mål mot Ferencvaros, borta i Ungern. Och samma typ av siffra lär vi landa in på här i Turin också. Det är vår fasta övertygelse.

Halvtidsspel

Cristiano Ronaldo gör sin blott andra match i Champions League den här säsongen och facit så här långt är alltså noll mål. Det kommer portugisen vilja att förändra på tisdag, och som alltid med honom på banan så går Juve för mål, direkt från matchstart. Som bekant hamnade Ronaldo i målprotokollet vid två olika tillfällen i helgen, han har sammanlagt gjort åtta mål i Serie A och kommer därför att göra mål här till slut också.

Vi tror helt enkelt Juve trycker på direkt och även går upp i ledning redan i halvtid, inte bara en ledning dessutom, utan vi räknar med att Juve har en tvåmålsledning intakt efter 45. Och det tror vi eftersom att Ferencvaros mot både Barca och Dynamo Kiev, redan i halvtid låg under med två baljor, Juve ska därför kunna lösa samma ledning här i Turin.

Vi testar därför en slant på Juve (-1.25 asian handicap) HT – halva insatsen tillbaka vid en uddamålsseger – till finfina 2.08 x degen hos spelbolaget SpeedyBet. Missa absolut inte deras välkomstbonus här nedanför! ↓

 RYGGA DITT SPEL HOS SPEEDYBET – FÅ 100 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: 1 (-1.25 asian handicap) HT
Odds: 2.08
Bolag: SpeedyBet (100 kr bonus)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming