speltips_skribent

Speltips Inter – Shakhtar Donetsk 17/8: Öppen tillställning?

Det är full fart på Shakhtar Donetsk som med all säkerhet kommer att gå för det mot Inter på måndag. En underhållande match är att vänta.

Twitter Facebook

Det är alltså semifinal nummer 2 som går av stapeln här under måndagen och nu närmar vi oss onekligen slutet. En vinnare ska koras på fredag och det står alltså mellan Man United, Sevilla, Shakhtar och Inter – vilken klubb drar det längsta strået?

Enligt spelbolagen är just Inter störst favoriter till att vinna den här turneringen, som väntat är väl United tvåa på den listan följt av Sevilla och Shakhtar. Möjligtvis vill man se Sevilla längre upp på den listan, de är – i vår värld – minst lika bra, om inte bättre än Inter och Man United just nu. Det återstår dock att se hur man sköter sig mot United under söndagen. Blir intressant att se.

Ett lag som annars överraskat oss väldigt positivt är Shakhtar Donetsk, den ukrainska klubben kör så det ryker just nu och även fastän man åkte på en trevlig lottning i kvartsfinalen, så spände man musklerna ordentligt mot Basel. De visade onekligen var skåpet ska stå, och gick till slut segrande ur mötet med fina 4-1. I omgången innan besegrade man dessutom Wolfsburg med sammanlagda 5-1 och addera därtill att Shakhtar även hunnit slå ut Benfica. Imponerande.

Att Inter enkelt ska avvärja Shakhtar Donetsk här räknar vi därför inte med, den ukrainska klubben är bevisligen ett tufft motstånd. Shakhtar är oberäkneliga och attackerar alltid med en otrolig fart, en sådan offensiv är väldigt svår att försvara sig mot. Vi räknar därför med mål åt båda håll här på måndag.

Överspelet givet

Med allt gott sagt om Shakhtar, så ska Inter givetvis fortfarande vara favoriter i en sådan här fight, speciellt eftersom att de avslutade Serie A starkt, samtidigt som man slagit ut Getafe och Bayer Leverkusen på vägen till en semifinal. De är numret större ifall de får saker och ting att stämma. Så är det bara.

Men vi höjer som sagt ett varningsfinger för detta Shakhtar, vi räknar åtminstone med att de gör mål och att vi får bevittna en fartfylld historia i Dusseldorf. Tre mål bör det minst bli, och därför kommer vi också att syna ett överspel till bergsäkra 1.64x.

Över 2.5 mål i matchen blir alltså vårt speltips härifrån, en lina Shakhtar passerat i sex raka matcher (samtliga tävlingar inräknade). De bjuder alltid på mål och därför känns spelet väldigt bra så här på förhand. Oddset finner ni hos spelbolaget Mr Green.

 RYGGA DITT SPEL HOS MR GREEN – FÅ 100 KR FREEBET!

Regler & Villkor gäller.

Testa 888sport: få 100 SEK extra

888sport ger alla nya kunder 100 kr extra att spela för vid en första insättning.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.64
Bolag: Mr Green (100 kr freebet)
Spelstopp: 21:00
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming