speltips_skribent

Speltips Hoffenheim – Hertha Berlin 16/5: Dubbelchansen intressant

Hoffenheim såg riktigt svaga ut inför uppehållet med fem raka poängtapp i ligaspelet, fortsätter trenden?

Twitter Facebook

Alfred Schreuder tog över rodret i sommar efter att Nagelsmann skrivit historia med Hoffenheim, en stor roll att axla och holländaren har trots allt gjort det helt okej så här långt. Hoffenheim placerar sig trots allt bland de nio främsta i tabellen och med i beräkningarna ska man ha det faktum att Hoffenheim sålde spelare för cirka en miljard kronor i sommar – man tappade bland annat Joelinton till Newcastle och Demirbay till Leverkusen – två lirare Nagelsmann hade stor nytta av!

Vi är därför inte så hårda mot detta Hoffenheim, formen är förvisso svag med fem raka poängtapp men jättemycket mer kan man trots allt inte förvänta sig från det här lagbygget. Därför räknar vi även med att de får det jobbigt när Hertha Berlin kommer på besök på lördag.

Hertha har inte direkt varit bättre än Hoffenheim den här säsongen, det bekräftar även tabellen då det skiljer sju poäng lagen åt, och alla som följt Bundesliga närmre är väl medvetna om hur turbulent det faktiskt varit i Hertha. Två tränare har lämnat klubben under den aktuella säsongen och man såg alltså till att lösa en tredje i april månad, mannen som kritade på är Bruno Labbadia – italienaren kommer närmst från ett uppdrag i Wolfsburg.

Tät tillställning?

8 av Hoffenheims 13 matcher här på hemmaplan har resulterat i ett poängtapp, formen är dessutom svag och den nya tränaren förfogar över ett ganska nytt spelarmaterial, därför anser vi värdet på Hertha vara väldigt intressant här. Det är trots allt så att Hoffenheim bara vunnit två hemmamatcher sedan i början på november månad.

Med uppehållet i ryggen räknar vi även med att få bevittna två ganska ringrostiga gäng, det tror vi resulterar i en tät kamp och Hoffenheim har bevisligen inte haft musklerna till att fälla avgörandet här på Rhein-Neckar-Arena. Därför lockas vi av dubbelchansen.

Hertha Berlin kliver nu in i lördagens möte med noll förluster på bortaplan (ligaspelet) sedan i november månad, det är tillräckligt övertygande statistik för att vi ska klicka in X2 till godkända 1.71x insatsen hos spelbolaget Bethard. 

 RYGGA DITT SPEL HOS BETHARD – FÅ 1000 KR I BONUS!

Regler & Villkor gäller.

Betting hos Betfair: 1000 kr i bonus

Betfair bjuder alla nya kunder på en 100-procentig odds bonus, på upp till 1000 kr.
Skapa ett konto här.

Speltips:

Speltips: X2
Odds: 1.71
Bolag: Bethard (1000 kr bonus)
Spelstopp: 15:30
TV: TV-tablå
Stream: Live Streaming